söndag 17 oktober 2010

Två år!!
I veckan som kommer fyller Bebis 2 år. TVÅ ÅR!!! Jag tyckte det var igår som vi firade hans 1 års dag!! Ja, tiden flyger verkligen fram när man fått barn. Fast jag skulle inte byta det mot något i hela världen!!!

Idag när vi vaknade här på the Island, låg frosten som en täcke av gnistrande diamanter över hela gräsattan. Kunde så klart inte annat än längta till julen!! Är det bara jag som läääääääängtar som en tok efter julstjärnor, pepparkakor och julpynt???

En fortsatt mysig söndag önskar jag er, goa bloggläsare!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Bebis låter sig hälsa att han godkänt mitt användande av hans privata semesterbilder och bjuder idag på en bild-kavalkad. Så att ni klarar er ett tag.... ;)

4 kommentarer :

Sara K sa...

Du är så duktig på att fota...vad det än är och hur många bilder det än är på samma föremål så får du verkligen till det. Varje bild är intressant och unik. By the way så är Bebis vääääääldigt lik sin mor :) Ta hand om er!

Anonym sa...

Hej! Jag som är ganska ny här kanske ställer en superdum fråga nu?! Heter den lille godingen Bebis, eller är det bara ett smeknamn? :) Himlans härlig blogg för övrigt! //Jessi

Loo sa...

Gulliga, gulliga "Bebis".
Klart Bebis heter Bebis, men bara tills han blir fem eller så?!!!
Härlig bildkavalkad med en nöjd liten kille. Tack för titten på er lilla skatt och hans bravader!
Ge Bebis en Grattiskram från mig.
Graattttiskram...... Loo.

White sa...

Vet din lilla skatt om att han kallas bebis?? Gissar att han sätter stopp för det snart;) iaf när er nya bebis behagar anlända..Tror inte att storebror vill kallas bebis då..