söndag 31 oktober 2010

Lite avundsjuk på mig själv!?
Idag tror jag bestämt att jag minsann är lite avundsjuk på mig själv!! För nu har vi äntligen bokat den där "jul-mys-pys-shop-´til-you-drop-å-glögga-järnet-å-bara-strosa-med-mina-älsklingar-på-Tivolis-julmarknad"-resan till Köpenhamn över första advent. Jag menar, är inte det helt ljuvligt, så säg!?! Typ som en liten julklapp i förväg, till oss själva!! Detta har jag och käre Inredningsnörd pratat om att göra, innan vi ens blev ett par och nuuuuuuuuu äntligen har vi fått tummen ur och bokat.

Så nu får faderullan i mig november-månad försvinna som en avlöning så att vi snart sitter på "jag-mår-illa-tågen" ner till Köpenhamn. Tjohoooooooo vad jag längtar!!!

Någon som varit i Köpenhamn och på Tivolis julmarknad, som kan tipsa om mysiga ställen/affärer som jag bara MÅSTE besöka?? Ja, ni vet ju vad jag gillar för typ av lull-lull :)

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst........ Idag visar jag lite bilder från dopet vi var på idag. Så vackert dukat att vi nästan trodde att det skulle vankas bröllop!!! Eller vad säger Ni??

6 kommentarer :

Anonym sa...

Hej! tänkte tipsa om en inredningsbutik i Köpenhamn,handelskompagniet på norregade 7.

Anonym sa...

Åker till Köpenhamn nästan varje advent.Undviker numera julmarknaden på tivoli och går på smågatorna längst Ströget istället.Det bara vimlar av folk och krimskrams på tivoli.Mycket roligare grejor på ströget och smågatorna./Christina

Marianne sa...

Inlum med dess undebara dukningar nya varje jul helt underbara detta stora varuhus ligger på Ströget kram mor googla på det så får du se!

Marianne sa...

Iilum skrev fel mor

BLONDETTY sa...

Åh, vad mysigt med Köpenhamn!

Ja, Hugos polisbil är ju bara hur tuff som helst så jag tycker absolut att du ska satsa på den i julklapp! Jag kollade runt lite var du kan hitta den billigast så jag har länkat dit från vår blogg i senaste inlägget. Så kika in och klicka hem (759:-)!
Kram på dig rara!

Anonym sa...

Låter mysigt... Vi ska också dit, fast två veckor senare! :)
Vi var även där för två år sedan, runt jul, och det jag minns bäst var att det var hopplöst att ta sig fram med barnvagt på tivoli. Allt julmys är i små stugor som man inte kommer in med vagn i. Men det är väl det vi har männen till i och för sig? :)
Ha så trevligt!