torsdag 28 oktober 2010

Å så en present till........ till mig!!! Så klart!!! Presenter till sig själv är så underskattat!!! Idag fick jag sötaste, söta och vitaste vita urnan (från Dommo by Gawor) av mig själv!! Oj, vad jag är snäll :)!! Å som grädde på moset fick jag några nya vita cyklamen oxå. En får tacka!!!

Idag har jag varit hos barnmorskan som kollat och klämt lite på mig. De senaste dagarnas vila har gjort att min lilla lifemother (ja, ni fattar,,, livmoder!!) inte varit lika träningssugen och har gett mig lite lugn och ro. Skönt!! Iallafall var allt bra med både mig och maggen och en liten tår trillade ner från min trinda kind när jag fick höra vår lilla bebis små hjärtljud slå stadigt och fint. Härlig känsla!!

Inte undra på att jag var värd lite extra presenter idag. Eller vad säger Ni???

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst...... Runt plastkrukan till min lilla mini-myrten har jag tagit lite vackert omslagspapper och knutit ett grovt snöre. Ser lite hemtrevligt ut, tycker jag, och så slipper man se den fula bruna plastkrukan. Det får bli "Dagens tips" å det var minsann inte igår jag bjöd på ett sådant. Dra på trissor vad jag är givmild idag :D!!

7 kommentarer :

White sa...

Skönt att läsa att "bebis2" mår bra, och att indirekt även Du själv mår bra! Självklart att du skall köpa dig fina presenter, då får du precis de som du gillar mest. Bra tipps det där med omslagspapper..För ett tag sedan fick jag köpa en bit papper i blomsteraffären, ett brunt, lite krackelerat, paraffinerat, fanns på rulle, ja du kanske fattar..jättesnyggt! Urläckert, kan verkligen rekommendera det med..

Lizas Lantliv sa...

Oj vilken fin present! =)

Skönt att höra att ni mår bra!

Mvh Liza

Helena S sa...

Vilken härlig blogg du har! Jag blir alldeles harmonisk av att titta på bilderna! Jag hittade hit via min kompis Louises blogg. (Sjömanshustrun på Noa Noa :-) Jag känner igen ditt hus på bilden, för på skördefesten gick jag förbi det på väg till en konstutställning, och tänkte att "Gud vilket fint hus, vad fint de har gjort utanför", och nu när jag ser bilderna i bloggen ser jag att det är precis lika fint inuti också! :-)

Veronica sa...

Härligt att höra att ni mår bra! Har själv två små killar (3 och 1 år gamla) och det är så underbart! Gillar namnen ni valt, min äldsta son heter också William och min förra hund hette Oliver :-).
Följer din blogg dagligen, för vi har verkligen samma smak vad gäller inredning. När jag hittade din blogg (via styleroom) upptäckte jag att vi inreder i samma stil och har många lika saker. Tex den vita soffan i hallen, vi har också en stor hall som behövde fyllas ut lite. Ser att du har fårskinn på din, undrar vart du har hittat det?
Må så gott!

Veronica sa...

Såg fårskinnet i ditt julalbum på styleroom, glömde skriva det :-)

Anonym sa...

Visst ska man vara givmild mot sej själv!/Christina

Anonym sa...

Såg ditt fina badrum på Styleroom. Jag är i färd med att beställa en spegel med vit ram men upptäckte när jag lånade hem ram prov att man ser ju såklart det omålade träet i spegeln. Fick ni målat insidan av ramen vit eller hur gjorde ni?
Mvh Cissi