tisdag 26 oktober 2010

Inredningsfrun å ufo?!?


Idag när jag skulle in och handla lite mjölk (ja, även vilande människor FÅR handla lite mjölk), råkade jag kasta att ett öga in i blomsterbutiken som ligger bredvid. Det var ju dumt, för då var jag ju bara tvuuuuuuuungen att gå in dit. Jag tyckte att jag var värd det efter allt vilande!! Iallafall.

Plötsligt uppenbarade sig sötaste lilla "betong-kvadrat-krukan-eller-kalla-den-vad-du-vill"-saken sig för mig! DEN ska jag ha tänkte jag och styrde kosan mot kassan;

" - Den här ska jag som adventsljusstake!!"

Affärsbiträdet kollar på mig som om jag vore ett ufo.

" -Ja,,,, eh,,,,alltså,,, jag tänkte att man kunde fylla upp hålen med lite fina nötter och sedan sätta ner ett ljus i varje liten fyrkant......... som en adventsljusstake i kvadrat,,, typ,,,, liksom..........

Affärsbiträdet blir alldeles skrynklig i ansiktet och ser ut som om hon försöker lösa Einsteins formel E=mc i kvadrat. Plötslig lyser hon upp.

" - NUUUU fattar jag!! Vilken bra idé!!


Ja, det är inte alltid lätt att få sina inre visioner att låter som en bra idé. Jag tror att min käre maken är den första att hålla med om det :). Eller vad säger Ni?
KRAM

// Inredningsfrun å lite ufo?!?

4 kommentarer :

White sa...

Kommer bli fint att se det lilla "fyndet" i färdig mundering. Sedan är det bara att konstatera att vi är smartare än männen, kvinnans list övergår mannens förstånd;) (Dock ingår inte samtliga expediter)

Anonym sa...

Det kommer att bli jättebra. Ser fram emot att få se resultatet.
Nu ska jag titta på nätet om inte jag behöver nya julgardiner. Det tycker nog inte maken:).
Kram Lena

Anonym sa...

Ta´t luuuuuungt!

Kramar ifrån andra sidan sundet.

JessicaMaria sa...

Håller med kassörskan, verkligen en bra idé!