fredag 15 oktober 2010

Å så går vi idag in i...

Ett preggo i väntans tider :)
... preggo-vecka 18 (17+0)!!! Härligt!! Det inne bär att vi snart är i halvlek :)!! Å i nästa vecka stundar det ultraljud. Tjohooooooooooo!!!! Ska bli så härligt att de det lilla miraklet som sprattlar runt där inne.

En härligt fredag önskar jag Er, goa bloggläsare!!

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Jeanette sa...

Det är så härligt att se magen växa!
Själv har jag gjort mitt.. 2 busungar och närmare 40 så har jag insett att det räcker! Men det är sååå mysigt att vara gravid :-)

Kram Jeanette

Min vita lycka sa...

Mysiga bilder på dig och din växande mage, härliga bilder från utlandet, vi åker snart... längtar..Kram Agnetha

sara sa...

Hej
Jag heter Sara och jobbar på ett företag som heter Progressor. När jag inte jobbar så bloggar jag gärna om inredning. Jag har uppmärksammat din blogg just av den anledningen att du också skriver väldigt mycket om inredning.

Jag vet hur viktigt det är som bloggare att kunna ge sina läsare inspiration och framför allt mervärde för att bygga upp en krets av trogna läsare som återkommer dagligen. När jag bloggar om något så vill jag gärna länka till vart jag har köpt en viss produkt, hittat ett bra reafynd eller tipsa om sådant som jag tror att mina läsare skulle ha glädje av.

På Progressor arbetar vi bland annat med en kostnadsfri tjänst/webbsida som heter inredningskataloger.se. Det är en sida där vi håller på att samla Sveriges inredningsleverantörer och deras produktkataloger så att man enkelt, smidigt och kostnadsfritt kan beställa hem deras kataloger och låta sig inspireras.

Anledning till varför jag kontaktar dig nu är för att uppmärksamma dig om vår webbsida där du själv kan uppdatera dig med det senaste i inredningsvärlden. Så titta in på sidan och beställ hur många kataloger du vill =)

Du har även möjlighet att ge mervärde till dina läsare genom att länka till sidan via dina inlägg så att de också kan få inspiration direkt hem i brevlådan.
Låter detta intressant så är du välkommen att kontakta mig, Sara (Sara@progressor.se) eller Stefan (stefan@voya.se) för mer information eller ring oss på 08-546 99 173
Mvh/
Sara Mäntyniemi & Stefan Wikström

Lina M sa...

oj va fin du är! Har följt bloggen lite till och från en längre tid och det är så härligt att titta in och se alla fina bilder du tar. Är själv gravid i v.14 och visst har magen växt men så där fin och rund har den inte blivit än =)