onsdag 13 oktober 2010

Hur har vi då haft det??


Ibland lös solen.....
... men mest var det mulet.....
.... med tunga regnmoln!!!
Men på semester SKA man bada....
...... och det gjorde vi ju också så klart.....
... mest hela dagarna!!
Poolområdet var fantastiskt på alla sätt och vis....
... och inbjöd till en massa roliga upptåg!

Hallå alla goa bloggläsare!! Hoppas att ni har haft en härlig vecka här hemma i Svedala!!

Å så var vi tillbaka efter vår efterlängtade och välbehövliga solsemester... eller ja... semester skulle jag nog hellre säga. För solgudarna, de hade tydligen också tagit semester för solen var verkligen svårflörtad, vill jag lova. Så vi låg vid poolen insvepta i handdukar de första dagarna och upptäckte att vi nog tagit för tunna kläder med oss. För molnen de var många och tunga å grå!! Men så ibland tittade solen fram och värmde gott och då blev det bad i poolen så det stod härliga till. Å när solen sedan gick i moln igen så låg vi och huttrade. Brrrr.....

Solen gör ju så klart inte en semester, utan vi har njutit av att vara tillsammans, ätit gott (å aaaaaaningen för mycket) och latat oss vid poolen ändå. Å det är ju semester går ut på, att ladda batterierna och vara med sina nära och kära!! Å i slutändan är det det enda som är viktigt och betyder mer än något annat!!

I slutet av veckan var molnen inte lika tunga och grå så då kunde vi faktiskt njuta av värmen lite också. Reseledaren berättade att det inte varit en sådan kass vecka, solmässigt, sedan hon kom ner i maj!!! Perfekt timing för vår del då... eller inte.... hmmmmm!!

Men som sagt, mycket bad, glass och skratt har vi njutit av under veckan. Å även att himlen är mulet grå, så är ju poolen härligt lockande blå!!!

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

pillan sa...

Ser ut som ni haft en toppenresa även om solen var lite tjurig... Så skönt att bara vara utan hemma-måsten ibland.
Ha en fin dag//PIllan

Linruz sa...

Det ser sagolikt härligt ut trots grå himmel.
Kram kram Lina

Rosor och ruiner sa...

Välkommen hem! Vi har tydligen varit borta från våra hemöar samtidigt! Hos oss var solen också lite tjurig ibland, men varmt var det ändå så vi hade det bra, och bada går ju som sagt ändå! Men jag håller verkligen med - borta bra men hemma bäst!

Nattmia sa...

Välkomna till kalla Sverige igen...
Härligt med semester men ändå synd att ni prickade in en solfattig vecka..

Ha en underbart härlig torsdag..

Kram Mia