söndag 24 oktober 2010

Om att ta på sig fynd-glasögonen!!

Man kan fynda roliga och fina inredningsprylar precis överallt bara man tar på sig sina fynd-glasögon! Jag går aldrig hemifrån utan dessa (till makens förtret)! Å vem älskar inte att fynda!!

För ett par dagar sedan när jag var och handlade på City Gross, sprang jag på dessa söta korgar!! Perfekt till barnrummet så självklart fick två stycken följa med hem!! Billiga var de dessutom!!

Å ja, jag lovar att ni ska få följa när vi fixar i ordning nästa barn rum. Ni kan vara lugna :)!

Nu ska vi snart ta och hälsa på Herr Kamprad och äta lite av hans goda köttbullar. Precis som 2 miljoner andra svenskar idag. Så originellt av oss!!!

KRAM

// Inredningsfrun

2 kommentarer :

White sa...

Ja,jag medhåller, jättefina korgar! Gammaldags men ändå "inne"..Det skall bli kul att få följa med på iordningställandet nya bebisens rum. Ikea, Ikea, Ikea och åter Ikea, kan det bli bättre?! Nej, allt roligt och fint som finns där under ett tak. Glöm inte att köpa ljus..finns nog inte någon som varit på Ikea utan att köpa ljus gissar jag..Så kan jag rekommendera, en korgstol, en vit, och därtill ett fårskinn och en pläd. Finns även bord till. Tror att det kan passa, men smaken är som baken, delad..;)

Anonym sa...

Ser verkligen INTE ut som Citygross, jättefina.
Inte för att dom har "fula" saker där men dom ser defenitivt ut som ett dyrare alternativ.

Kramar ifrån andra sidan sundet