onsdag 13 juni 2012

Änka X 2!Fotbolls EM. Tjibi! Då har man då inte bara gått och blivit hål-änka (ja, min käre make bygger pool och står nere i ett hål hela dagarna och bygger, bygger, byyyyygger) utan nu även EM-änka. Nämen lite tjibi till på den då, va :)!!!

Det här med EM på kvällarna kan bli en dyr historia eftersom jag webbshops-surfar liiiiite mer än vad som kan anses som sunt för tillfället. Men hey! Inte mitt fel att det är EM liksom och lite plåster på såren måste man väl ändå kunna få :).

Nu, surfa. Snart, till webb-kassan.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst..... Idag bjuder jag på lite blandat smått och gott från (den städade) hörnan av altanen. Korgsoffan är ett Blocket-fynd (måste älska Blocket) och korgstolarna från Herr Kamprads varuhus.

5 kommentarer :

Anonym sa...

ha ha...EM änka, de var kul!
Vilka vackra bilder. Hur ska jag nu kunna gå och sova-solen skiner just nu här i norr och jag blev riktigt pysselsugen:-)
Kram Helena i Boden

Anonym sa...

Vackra bilder som vanligt:-) Korgmöblerna ger verkligen ett hemtrevligt intryck. Funderar på sådana men undrar hur de klarar sig ute på sommaren? Blir det inte mögliga?

Kramar från ett soligt Umeå / Anna

Lena - gott för själen sa...

Fin miljö!

Kram Lena

Anonym sa...

Hej,
Du har så välldans fina saker och det är alltid så fina bilder. Det är alltid kul att titta in på din blogg.
Får man fråga vart du hittat och köpt den fina, fina soffan du har i hallen.

Hoppas du får en fin dag
Mvh Tove

LifestyleByLena sa...

Underbara bilder! Önskar att min man vore lika fotbollsintresserad så jag kunde få använda den ursäkten för mitt shopping begär ;) gillar den :)
Kram