onsdag 27 juni 2012

Livet!Kopp (gammal) från Indiska.


Det är lite mycket just nu. I livet. Bra och härliga saker dock, som att det är sommar och kidsen har extra mycket spring i benen, maken bygger (foooortfarande) pool och att.... ja... kidsen har myyyycket spring i benen :). Det är lite svårt att sitta på baken i soffa och blogga när man har en 14 månaders som är überalles hela tiden och en 3,5 åring som ja.... är som 3,5 åringar är i allmänhet. På kvällarna håller vi (The MamaS) på och övar in nya sånger och det har blivit många sena kvällar nu ett tag. Så om ni undrar vart jag håller hus så står jag just nu liksom mitt i livet. Mitt i ett poolbygge. Mitt i vad som ibland verkar som en drös av kids, men som bara är mina två underbaringar. Mitt i sång och skratt och" pirr-pirr-i-magen-hoppas-att-sången-går-bra"-nervositet. Men det är mitt liv. Å jag älskar det!

Nu, pussa underbaringar godnatt. Snart, soff-mys.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst...... Förra veckan var vårt hem med i Expressens Livet på landet-bilagan. eftersom jag missade att köpa den så fick jag den skickad till mig på posten. Söt lite bilaga som passar perfekt att bläddra i till lite fika :).

6 kommentarer :

Anonym sa...

Tyckte jag kände igen mig när jag läste bilagan förar veckna. Du har en superskön blogg och ett så härligt hus och hem. Jag tittar gärna in här dagligen.
Kram Mia

http://bloggmorsorna.se/happyvardag/

Piffa och Puffa sa...

Reportaget var fantastiskt, jag har läst det flera gånger. Själv har jag inte småbarn längre. Min yngsta är 19 år och min äldsta 24 och snart pappa. Alltså blir jag farmor snart, herregud, 42 år och farmor. Himla roligt ska det bli och man får väl vara glad att man är en "ung" farmor som kommer att orka med att springa efter de små.
Kram för en superhärlig blogg.

Josephine Karlsson sa...

Låter underbart!

Anonym sa...

Åhh det skulle du skrivit då! Så hade jag rusat och köpt den direkt!
kram

Ellan - Livet hos Ellan sa...

Jag tycker allt att du hinner blogga och fattar ändå inte hur du får ihop det i livet, med allt. Imponerande! Även om du har fullt upp runt omkring dig verkar du ändå kunna njuta av allt som händer - helt rätt! Tack för inspirationen! :)

Annaochlivet sa...

Wihooo jag köpte den:) Tidningen alltså.. och upptäckte att du va med:) Härligt och fint! kramis