söndag 10 juni 2012

Till middagen!



Till middagen ikväll äter vi resterna från gårdagens grillade hamburgare med coleslaw. Yummy, yummy, snacka om loooove in my tummy :). Jag gör alltid lite extra coleslaw eftersom jag tycker att den passar till det mest som grillad lax, till skinksmörgåsen till kvällsmackan och till allt grillat. Mums! Å så tar jag alltid lite curry och ibland en prutt senap (ja, ni förstår va? Precis bara det som pruttar ut när man skakat flaskan och ska trycka. Det räcker!) för att få en extra schwung.

Mellan tummen och pekfingret brukar jag göra så här:

Inredningsfrun coleslaw:

* lika delar grovrivna morötter och vitkål (mängd beror på hur mycket du vill göra. Om du gillar äpple kan du riva ner ett sådant oxå. Godisgott!)
* lika delar gräddfil och majonnäs (äkta majjo nu hörrni och inga "åh-jag-måste-komma-i-form-till-beachen-smalvarianters"-majjo)
* grovmalen svartpeppar
* curry (galet gott med curry i)
* italiensk salladskrydda (eller salt om man å hellre vill)
* lite vanlig senap
* en skvätt vitvinsvinäger.

How to do it:

Blanda ner alla kryddor+ senap+vinäger i gräddfil/majonnäs och rör om väl. Blanda ner morötter och vitkål. Ställ i kylen en stund innan servering så att den hinner gotta till sig lite.

Ät och njut!!

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

Othilia sa...

Love coleslaw.
Jag brukar ha i små bitar av saltgurka också, det blir ju inte direkt orginal coleslaw fast jättegott.

Coolaannna sa...

Låter hur gott som helst!!

Ska testa det till grillat!

Kram Anna

StrandviksVillan sa...

Yum! Precis så brukar jag göra den också, verkligen gott!

Iris // Alla dagars kaos sa...

Åh vad bra, jag älskar coleslaw! Detta får jag testa :)

kram /iris

evalevabo sa...

Ser mmuuumsigt ut.
När kommer er"film" eller vad det nu är??
Kram Eva