lördag 30 juni 2012

En tår i ögat!


Inspelning pågår.
The crew. The best!

Finaste Emman i världen. Min Emma!


Världens vackraste Malena. Min Malena!

LänkBästaste Petran i världen. Min Petra!


Denna dagen började med en liten tår i ögat av glädje och en massa "ooooh-ha-ha-ha-ha-ha-jag-dööööör-och-kissar-på-mig-på-en-och-samma-gång"-skrattanfall. Anledningen? Jo. Vi har fått oss en liten sneak peak på första episoden av Big in Turkey. Vårt program. Som jag och tre underbara, underbara kvinnor har varit med och gjort. Helt galet nu när jag tänker efter, vad vi har varit med och skapat!!!

Min käre make skrattade som en tok och fick sig äntligen en liten inblick hur vi verkligen hade det där nere i Turklandet. Det går ju liksom inte att beskriva med ord allt det vi gjorde, upplevde, alla känslor och de där ögonblicken då man nästan önskade att tiden stod stilla för någon som inte var där. Å som i snart, snart, snart kommer att få se och förhoppningsvis kommer att skratta lika mycket som vi gjort åt. För det är liksom det som är tanken. Att ge er ett gott skratt. Att ge er en liten bit av oss själva där vi är som vi är, bara rakt upp och ner. Å så lite ironi ovanpå det. Eller korrigering. Massor av ironi ovanpå det :).

Nu är jag spänd och förväntansfull på att se alla de andra episoderna. Håll i hatten säger jag bara. Nu är det inte långt kvar :). Tjohooooooooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Anonym sa...

Hahahah Ni har verkligen fått till det och verkar ha haft hur kul som helst!!! :-D Det gör en så glad!!! Skulle bara vilja fråga en sak när jag ändå är på G... Du nämnde tidigare att du skulle försöka få in större bilder på din sida och knäcka html - koden... Det verkar som du gjort det... Hur gör man??? för att få bilderna stora som dina?? Kram från en Glad mamma, kvinna, fru etc etc... :-D

Två systrar sa...

Spännande det ska bli! Var och när kommer det visas? Jag var också med på tv som en av huvudpersonerna i Anne Lundbergs program En andra chans i höstas! skräckblandad förtjusning skulle man kunna beskriva det ;-) /C

Malenami sa...

Hihihiiiii! <3