måndag 11 juni 2012

Rumpan där bak!


Hur man än gör så har man liksom rumpan där bak. Det är ju inget ny eller livsomvälvande fakta i och för sig, utan bara mer ett konstaterande. Å när det kommer till bloggen så är det ungefär sådär. Vad jag än skriver om eller visar bilder på, är det alltid någon som tycker och tänker till om det. Så klart. Å det får ni himlans gärna fortsätta med eftersom det bara sporrar mig ännu mer. Heja yttrandefriheten liksom!

Men i slutändan skriver jag ändå om det som andan faller på och vad mitt hjärta vill. För börjar jag försöka anpassa mig efter människor som jag aldrig mött och inte känner, kommer det bara att bli pannkaka av allt (det är i och för sig smaskigt men inte i detta sammanhang)och hur jag än vrider och vänder så har jag ju rumpan där bak och kan inte göra alla glada och nöjda på en och samma gång. Bloggen följer mitt liv, inte tvärt om, men jag hoppas att ni fortsätter att följa med i mina svängar. Även om det ibland tippar lite mer åt ena hållet och ibland åt det andra :).

Så. Nu ska jag återgå till min tonfisksallad i solen ute på altanen med min käre make. Det är livet på en pinne det!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Å ibland hör inte ens text och bild ihop. Som idag till exempel. Men jag tänkte att någon kanske skulle bli sugen på något gott, så håll tillgodo ändå :)!

13 kommentarer :

Annelie sa...

Jag följer din blogg å kikar in flera ggr om dagen ibland..;))) Jag älskar ditt spralliga sätt,alltså du är ju som solen på himlen juuuu....;)))

KRAAAAAM på dig!!

P.s En som ser fram emot det färdiga resultatet...Turkey you know..;)))

Åsa Andersson sa...

håller me, lite mycket bilder på dej... saknar inredning

Åsa

Ewa sa...

Tittar ofta in på din blogg,ibland är det bra ibland kanske inte som jag tycker! Men man kan inte vara alla till lags & skulle nån ha annan uppfattning än dig så behöver dom ju inte kolla din blogg...fortsätt som du gör. Har förresten kollat in den rosa klänningen från provrummet ett par gånger, såg bilderna på dig och kunde äntligen bestämma mig, så nu väntar jag in en vit underbar klänning, tack för "bestämmandet".
Kram

Fräknis sa...

Jag hittade hit från Emmas blogg så jag vet inte hur det var innan. Men jag gillar dig nu i alla fall.
Är dock nyfiken på om du är sångerska på heltid?
Kramis

Suz sa...

Fortsätt du i din stil, annars är det inte din blogg - din fina, roliga, galna blogg om allt mellan himmel och jord.

Ibland har man massor av tid att blogga, kommentera och komma med glada tillrop och ibland är man bara stentyst och glad om man kan göra ett litet inlägg på sin egen blogg :) Och så kan det väl få vara här i blogglandia, tycker jag. Inga dåliga samveten och pekpinnar behöver vi här!

Kör på så det ryker, jag tänker i varje fall fortsätta läsa din blogg :)
Kramis
Suz

Livet på landet sa...

Så sant..gillar man inte det som skrivs eller visas i en blogg kan man ju bara välja att strunta i & besöka den!
Hmm det skulle ju bli lite knas om ens blogg styrde livet;-)

Kram

Majberggrens's Värld sa...

Tittar gärna in hos dig fast jag tillhör 65+.....självklart är det bloggaren som styr sin egen blogg och hittar förhoppningsvis fram till läsare som uppskattar den. Och det har ju du verkligen lyckats med om man tittar tex på antal besökande./M

Anonym sa...

Hej,
Snälla du, du kan väl berätta vad det e för gott på bilderna?
Susanne, Oskarshamn

Anonym sa...

Jag gillar din blogg iallafall - och som sagt rumpan sitter där bak :-)Ha det gött Kramar fr Ninna
Pssst.... Hoppas tonfisksalladen smakade bra

FruSol sa...

Helt rätt tänkt, tycker man inte om det du skriver så sluta läsa då....

Jag tycker du är kul, en frisk fläkt som trots att vi aldrig träffats ger mig energi med dina härliga inlägg.

Kör på för annars blir din sida liksom inte din...

Emschen sa...

Men så trött jag blir! Din blogg = du bestämmer vad som skrivs, gillas inte det så finns det tusen andra bloggar att läsa.
Nä du Marika jag tycker du gör helt rätt som är true to your self och låter bloggen följa ditt liv. Fast jag hade inte förväntat mig något annat för man blir inte storbloggerska om man är fejk.
Kram

Annaochlivet sa...

Vi får inte låta anonyma-negativa klubben påverka..Jag har haft några såna hos mig oxå..Jag tror att det stavas AVUNDSJUKA för att man vågar bjuda på sig själv! Forstätt som du gör för det är din blogg och du sprider så mycket glädje och sprall:-) You go girl:-) Tjohooo! Kram från mig<3

Anonym sa...

Det skulle vara katastrof om du ändrade bloggen! Det är ju just blandningen av allt mellan himmel och jord som är det jag gillar! Och VARFÖR skulle du ändra bloggen?? Jag har missat neggo-inlägget, så jag vet inte vad som skrivits.
När jag läst din blogg blir jag alltid så glaaaaaaaad :-) Fina bilder också!!! Kör på i sann inredningsfruns-andra!!!!!!!! Tjohoooo!!!!!!!

Kram från Bodenfrun :-)