tisdag 5 juni 2012

Tio snabba!


Lillebror agerar DJ. Sötnöt!

Ser att det är många nya läsare som hittat hit till mig. Väldans trevlig måste jag säga och hälsar er varmt välkomna hit till mig (till alla er Facebook-gillare så hittar ni mig även HÄR). Så. Nu ska få tio snabba fakta om mig så att ni.. ja... lär känna mig lite bättre;

1. Mig kan man alltid muta med godis. Alltid.
2. Jag har lång stubin men när det brinner av ska man se till att man snörat på sig löparskorna och spurtar av bara tusan. Grrr.....
3. Om du någon gång är ute och cruisar på the Island och ser någon som kommer gående i en gul (sliten, gammal, söndrig, blek, för stor) morgonrock så är det förmodligen mig ni ser, för jag har en närmast obscen förkärlek till den och har på mig den i tid och otid. Morgonrocken och jag är bästa vänner och bästa vänner vill man ju ha med sig över allt. Så..... bli inte förvånade.
4. 1 31 år har jag varit heeeeelt ointresserad av smink och annat som man kletar på i ansiktet och annat girlie-girliga saker. Det är först nu som jag liksom börjar fatta tjusningen med kläder, tingeltangel och saker som luktar-gott-saker till min lilla lekamen. Men hey. Bättre sent än aldrig :).
5. Jag skruvar/stänger aldrig på locken ordentligt på saker och ting. Väääääldigt charmig egenskap tycker min käre make.......
6. Jag älskar höga höjder (och höga klackar också för den delen).
7. Jag kan somna när som helst, var som helst.
8. Jag tycker det är dumt att inte våga chansa lite och hoppas att jag en dag sitter på hemmet och skrattar åt allt kostigt/tokigt jag hittat på och inte är arg och bitter för allt som jag aldrig vågade göra.
9. Jag är en sms-människa och skickar hellre ett meddelande än pratar i telefon.
10. Om jag skulle fått en krona för varje gång jag fått en fråga om vår kökstapet (Boråstapeter som utgick ur deras sortiment-07) så skulle jag skratta hela vägen till banken idag. Jag skojar inte!!!

Dåså. Då har ni all den livsnödvändiga fakta ni kan tänkas behöva om mig (har ni fler funderingar så kan ni ju lämna en kommentar så klumpar jag ihop lite frågor). Varsegoda!

Nu, borsta tänderna. Snart, hångla kudden.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Idag bjuder jag på lite bilder från vårt kök. Håll tillgodo! Ja, just det ja. HÄR hittar ni massor av fler bilder från vår Big in Turkey-tripp. Enjoy!

7 kommentarer :

Lilla Kullan sa...

Väldigt fint och mysigt kök.:-) Stina

Majberggrens's Värld sa...

Jag är också morgonrocksmänniska och förstår dig såå väl! Betr din fina tapet så tillhör jag en av dem som frågade dig för länge sedan...kanske borde du tipsa Boråstapeter om ett nytryck? Trevlig 6 juni önskas av mig/M

Casaneuhaus sa...

Ska hålla utkik efter den där morgonrocken;-). Underbara bilder! Kram

Emschen sa...

Gud så mysigt och vackert du bor! Såg lite bilder hos Emma från när hon och hennes familj var hos er. Jag förstår att du får frågor om tapeten för den är mycket vacker!
När fann du intresset för heminredning?
Kram

Anonym sa...

Hej och vilken härlig blogg du har. Underbart fint hus dessutom.
Hit återvänder jag gärna för både inspiration och påfyllnad.
Hoppas du haft en fin dag....

//Mia http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2012/06/06/tema-os-2012/

Anonym sa...

Jättefint kök! Är det ett ikea kök? Hur är kvaliten på luckor och stammar, håller dem bra mot slitage?

Coolaannna sa...

Kul att läsa lite mer om dig!

Ja, jag minns att den där tapeten var den första jag såg på dina foton!

Gillar din blogg :)


Kram Anna