söndag 3 juni 2012

Sommarfeeling!


Grillat (kött med avocadosallad och fetaostkräm).
Bästa sommarfeelingen!Inte för att det dirket känns som sommar här på the Island för tillfället (men alltså käääämpa lite nu då vädergudarna. Kämpa!!!) men jag har skön sommarfeeling i hela kroppen ändå. Ni vet den där skolavslutningskänslan som poppar upp ibland när en doft av syrén gör sig påmind eller när man ser en svensk flagga svaja i vinden och ICA Nära Butiken säljer grillkol och tändvätska som aldrig förr. Å idag har jag lite extra sommar- och skolavslutningskänslor eftersom jag snart, snart ska få träffa mina kumbaya-girls igen (vi kaaaanske har lite nytt fuffens på gång) och skratta tills jag kissar på mig (Japp, bokstavligen. Dagens note to self: Knipövningar. Måste börja göra knipövningar!), planera ytterligare stordåd (hm..nåja...) och prata om Turklandet och skratta lite mer.

Sommarfelling de luxe. Bästa!

Nu, leta fram en jacka (ja, kallt som attans är det idag). Snart, träffa fin vän.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst....... Jag fick frågan vad jag äter för att behålla vikten. För det första vill jag bara säga att alla människor är olika och mår bra av olika sorters kost. Så detta är inget "universal-recept" för att behålla vikten. Men jag gör ungeför så här;
1. Tänk på vardagsmotionen. Spring efter dina barn (har du inga så spring efter någon annan. Tänk på att det bör vara någon du känner så att du inte blir anmäld för trakasserier eller så. Inte så bra...) och ta trappan istället för hissen etc. 2. Inkomster och utgifter. Äter du mycket onyttigt behöver du röra på dig mer. Bästa träningen är att gräva!!! 3. Ät mycket av livets guld = grönsaker! Jag äter halva tallriken med kokta eller råa grönsaker till varje måltid. Eftersom jag till största delen äter vällagad mat dagligen kan jag också unna mig fika mellan målen. Skulle aldrig överleva utan mitt fika. Så. Summa summarum. Gräv dig ett hål och spring och hämta grönsaker varje dag. Bästa :)!

4 kommentarer :

Anna Ö sa...

Fina fina inredningsfrun, jag hittar inte receptet på dina fiskburgare.. Kan du hjälpa mig snälla?! :-)
Ha en topoensöndag! Jag rådiggar dig ;-) <3
Kram Anna Ö

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Men nu sö har hon bytt ut bröllopsbilden. Lika fin på denna!
Känns skönt att ha landat hemma igen gissar jag. En spännande resa ni har gjort! Klem!

Kalaslotta i USA sa...

Hittade din blogg via Emma och attans, du är en skön typ, gillar!

Här stannar jag!

Emschen sa...

*asg* Jag älskar ditt tips för att hålla vikten! Gräv dig ett hål och spring och hämta grönsaker, hur kul (och klokt) som helst!
Kram