tisdag 26 juni 2012

The MamaS!


På lördag har jag och min fina vän Sofia premiärspelning på Hotell Skansen där vi ska sitta och trubadura (klick på länken så ser ni när vi, The MamaS, övriga datum då vi spelar) ett par kvällar denna sommaren. Ska bli fantastiskt roligt! Sofia och jag har bara känt varandra ett par månader men fann varandra på en gång och att vi sedan delade musik intresset var vi ju bara tvungna att spinna vidare. Eftersom hon har tre underbaringar och jag mina två är det ju liiiiite svårt att få ihop rep-tider. Men vill man att det ska funka så får man det till att funka! Därav många sena kvällar när alla kidsen somnat. Härliga kvällar fyllda av sång, skratt och baljor med kaffe. Kanske en och annan påse med godis också........ Iallafall.
Nu på lördag (30/6) spelar vi mellan 19-23 (med små pauser). Så har ni vägarna förbi the Island och känner för lite god mat (Oh, yes! Mumsig mat finns där) och kanske ett glas med något gott (oh yeeeees!) och vill lyssna på lite musik så kom förbi vettja. Lite moraliskt stöd kan vi två mamas behöva :).

Nu, frukost. Snart, leta fram stövlar och regnjackor (Alltså. Detta regn. Jag säger då det....)

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst........ Jag vet att det är många som väntar svar på era mail. Håll ut. Jag ska försöka hinna beta av dem idag.

5 kommentarer :

evalevabo sa...

Lovely. Och vilken dunder paj du gjorde. Hur kan du vara sååå smal när du lagar så mycket mat och kakor.... Tränar eller enbart tur??
Kram

Ulrika sa...

Va aktiv du är, något på gång jämt. Kul sådan är nog jag med fast någon begåvning av sång har missats på mig. Här på andra sidan bron skiner solen helt perfekt.
kram ulrika

Det vita dårhuset sa...

Hallojsan :)
Kikar in och önskar puddingen en trevlig kväll :)

Kram Erika

Fotograf Sofie Gustafsson sa...

Vad roligt! Och så fina bilder! :-)

Katarina sa...

Ert hem är verkligen vackert!