tisdag 12 juni 2012

Lillebror vs. PetuniorJaha. Å jag som idag konstaterade att det enda som växer och frodas på altenen (utan att jag behövt göra något) är mina vita petunior. De har fullständigt exploderat med blommor i sina krukor. Men. I ett obevakat ögonblick så var det en liten Lillebror (DON´T ask about the hair. Någon missade att byta huvud till trimmern som gav Lillebror 3mm snagg istället för 3cm. Oooops. Jimmy Åkesson would be so proud. Jag? Not so much...... tur att det växer snabbt...) som tyckte att blommorna såg mumsiga ut. Å så lite ritsch-ratsch-fillibombombom senare så satt han där i ett sammelsurium av jord, blommor och var väldig nöjd å glad. Hans mamma? Not so much glad... igen......

Lillebror vs. Petunior : 1-0.

Nu, blomsterhandeln. Snart, nya petunior.

KRAM

// Inredningsfrun

15 kommentarer :

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Hoppsan Kerstin!!

Anonym sa...

Hahaha, du är grymt skön kära inredningsfrun :-). Väldigt roligt inlägg och jag har en lillebror hemma i samma ålder som gör exakt lika som eran lillebror. Han är ÖVERALLT och då menar jag ÖVERALLT. Tack för en bra blogg!

Frida sa...

Ha, ha, ha! De är för härliga de små goa killarna med upptäckarlust! Jag har oxå en!
Lycka till med nya blommor!

Anonym sa...

Hihihi så kul och så mycket att känna igen! Det är detta man kommer ihåg när barnen växt upp! Obetalbart roligt!
/carina

Lilla Kullan sa...

Nää, haha... Jag säger då det.:-D Kram

Emschen sa...

det där känns igen. Jag planterade en gräslöksplanta för att någon dag senare finna lillskrutten (snart 2 år) ståendes i rabatten på gräslöksplantan och gräva. Ohhh goodie. Dessutom så äter han upp citrusfrukterna på mitt citrusträd, ingen annan vill äta de för de är så galet sura men lillskrutten han äter glatt vidare.

Tur att affärerna finns så vi kan handla nytt. :)
Kram

Vitaboet sa...

Hej Marika.

Tråkigt att vissa ska lägga sig i vad man bloggar om. Jag älskar ju din blogg, och tycker det är jätte kul när du delar med dig av allt som du gör nu, då blir inredningsinläggen som grädde på moset, haha.

Lycka till med poolbyggandet. Har en gammal tidning från förra året, norska boligdrøm, där du skriver att din ønskan är en pool nån gång i framtiden, nu är det verklighet, så skojigt!!!

Ta hand om dig!

Kram från Camilla i Norge ♥

vitarosor.blogg.se sa...

hihi jag känner igen det där. när mina var små så gjorde de likadant. Så charmigt och sött nu i efterhand :))

/ Mvh
Vita rosor

Eva sa...

Ja vad säger man:) Du fick till bra fina bilder på kaoset i alla fall!!

Anonym sa...

Hej de små liven är företagsamma!

Keep Star western sa...

Haha vad gulligt med tungan ute!!

Blan betong och gammeldags pioner sa...

hahahhaa visst blir man ändå lite varm om hjärtat..vilken kreativ liten grabb du ha...varma hälsningar från Maja.

Anonym sa...

Å detta känner jag igen... Har oxå en sådan liten här hemma. Jag planterade lite fina kryddor här om dagen, det tog väll 3 min så var det nygrävt bland dem och bredvid låg en blå liten spade...
Hoppet är sista som överger en!

Mvh Emma Larsson

FruSol sa...

Hahaha, lite ska man skratta eller gråta??
Det är otroligt vad snabba de kan vara ibland när de vill...
Men jag förstår din frustration, själv blir jag galen på alla bollar och små fingrar som kommer i närheten av rabatten...

Stor kram!

Anonym sa...

Alltså, jag måste bara tala om för dig att din blogg ligger högst på min lista med favvobloggar!!! Vet du varför?! Jo, du är så himla rolig, gör så vackra inlägg, sprider massor med positiv energi, samt delar med dig av ditt liv som har stor igenkänning hos mig som också har små barn (5år, 2år, samt bebis på 8 mån.) Att jag också älskar inredning gör ju det ännu mer passande :) Din blogg gör min guldkant på vardagen lite guldigare. Varje dag. Tack!!!

Kramar från Maria