söndag 17 juni 2012

Jasminer!En sak är säker. När allt kring hålet (läs poolen) är klart, ska jag se till att planera ett gäng med jasminbuskar kring staketet runt omkring som ska sprida ljuvlig doft långt in på sommarnätterna. Man måste ju bara älska jasminer! Tills dess får ett par kvistar förgylla hemmet.

Nu, kasta mig handlöst ner i bingen utan att passera gå. Snart, fulsova (ni vet så där tungt så att det kan komma in en ångvält utan att man vaknar och man ser ut som en fågelholk, oh the sexyness liksom).

Natti natti.

KRAM

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Maria sa...

Kan inte du skriva ihop en lite guide för oss som åker till Öland nu i sommar så att vi inte missar några härliga små affärer? Du har ju så mycket fint!

Anonym sa...

Ville bara berätta för dej att busken heter Schersmin så du inte går och köper Jasmin och blir besviken när du får "fel" med dej hem. (...& jag håller med, den doftar ljuvligt!)

Annaochlivet sa...

Hoppas du fick sova gott!:-) Åh Jasminer doftar ju såååå ljuvligt! Som en skål med smultron eller nåt sånt:-) Satte precis några kvistar i en vas igår jag också! Ha en fin dag på Öa<3 Krambanan