måndag 18 juni 2012

Beräknad till slutet av juni!


"Big, I will be big....."
"... we show you the joys of life!"
"... lay on the beach in high heels......"
"It´s Turkey, baby!!"
"... sunglasses won´t save me from the Turkish papparazzis...."
" Yes, yes I will dance......" (finaste Petra och Emma)

Det är inte långt kvar nu till de första avsnitten av "Big in Turkey" kommer att visas på vår gemensamma hemsida. Regissören (finaste Vicci) jobbar dag och natt (nåja) med att klippa ihop allt galet som vi höll på med där nere i Turklandet. Stackarn ;). I slutet av juni är de första avsnitten beräknade att bli klara och då kommer ni även att få se det färdiga resultatet av musik(ha ha ha)-videon. Så, se till att ni har laddat med Tena-lady och en stort badkar med salt (behövs mer än en nypa i detta sammanhang vill jag lova) så kommer ni att vara skyddad :).

Spännande!

Nu, lunch. Snart, glass.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst...... Gud vad jag saknar de ljuvliga girlsen från resan! Är lite ledsen i ögat att jag inte kommer att kunna möta upp dem på Gotland till midsommar, men jag har både bröllop och allsångsframträdande som jag har åtagit mig på midsommardagen. Tur att vi ändå möts snart igen.... fuffens, fuffens, fuffens :)!!!

3 kommentarer :

Casaneuhaus sa...

Ska bli spännande att se:-). Kram Sarah

Mom´s kitchen sa...

Vilket liv! Vilken fart!! Inlägget bara pulserar!! :D

Så kul!!

Glad midsommar :)

kram/Olg@

Anonym sa...

Gaaaah, jag bävar, jag b ä v a r!!! Oh my, vad sa vi, vad gjorde vi EGENTLIGEN vännen??? Och ta bara Hamametgrejjjen tex, oh oh my...

Yes, du kommer saknas i Midsommar, det är då säkert!(och snygg hållning på oss där ovan, jag dör så komiskt. Läckte det då? Minns inte:)

Kraam

P