söndag 4 oktober 2009

Oooooh noooooo!!!!!"Inte fler julbilder", tänker ni säker nu!!! Men då får ni som inte gillar jul (eller inte gillar sådana som vi som gärna flaggar för juletider redan i juli) blunda. Så får alla vi andra jul-lovers/fanatiker njuta av lite fint från denna webb-butiken.

Så här ligger det till med min lilla "jul-hang-up"! Eftersom jag går och väntar hela hösten på att få julpynta (ligger redan och planerar innan natti natti om kvällarna) så försvinner hösten i en rasande fart. Å då blir helt plötsligt inte de annars så lååånga och mörka månaderna så jobbiga! Så som jag ser på det, så sitter jag snart med glögg i en handen, makens ljuvliga ägg-toddy i den andra och munnen full av hemmagjorda citronkolor!! Å då gör det inget att det blåser höststormar så att fönsterna darrar och regnet spelar marseillaisen på fönsterbläcken. för snart är det juuuuuuul!!!

Kram från mig!

// Inrednignsfrun å lite jul-bäng

Psssssst....... Alla bilder är tagna från Mixin

1 kommentar :

Camilla sa...

Jag håller absolut med dig. Jag har som tradition att börja lyssna på julmusik dagen feter midsommar:P Ända sedan jag var liten, men jag är nog rätt ensam om den saken. Men julen gör det mörka, svarta, kalla och blåsiga årstiden lättare. Kramar till dig