fredag 29 april 2011

Bäst att "Carpe diem" lite extra!Är det redan fredag?? Shit-pommes-frites! Då blir ju Lillebror snart 1 månad gammal (ung?!?!). Fortsätter tiden att rulla på så här snabbt så sitter jag väl snart och skriver på mitt examensarbete (som jag ska börja skriva vid den här tiden nästa år)!!!

Bästa att "Carpe diem" lite extra idag då och hitta på något extra trevligt och mysigt. Då vet jag precis vad jag ska göra! Gårdby Kafé och Lanthandel - HEEEEERE I COOOOOOME!! Tjohoooooooooooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst....... Vackraste, vackraste lila blommor (de heter något med "korg" och doftar ljuvligt) fick jag och min käre make igår, för att vi blivit föräldrar igen. Är inte färgen helt ljuvlig? TACK söta L och S. Ni är ju bara för goa!!

6 kommentarer :

Jenny sa...

Underbara bilder, du är så duktig!!

Anonym sa...

Jag kommer heller inte ihåg vad blomman heter och vet inte heller om man kan så den ute så att man kan plocka in den. Men riktigt fin är den, lite gammeldags.

nettan

Tina Dalemo sa...

Hittade precis till din blogg. Vilka underbara bilder!

Anonym sa...

Lövkojor heter de väl!Eller minns jag fel... Jättefina i vilket fall!!

Matilda sa...

det är lövkojor MVH Foristen ;-) älskar din blogg tack för att du uppdaterar varje dag hur skulle jag annars klara mig :-P

Anonym sa...

De heter lövkojor och färgen är underbar.

Önskar dig och familjen en härlig mysig fredag!

Kram Renate