torsdag 7 april 2011

Njuter varje minut!

Våra mirakel, sida vid sida = LYCKA!!!


Lillebror är precis lika lugn och snäll som
Bebis var när han var liten.

Dagarna som gått sedan Lillebror kom till världen går aaaalldeles för fort. Jag njuter verkligen av att ha ett barn som bara är några dagar gammal. De är så små, så ljuvliga och denna tiden är så speciell och viktig för att få en bra start i livet, tror jag. Skulle man kunna stoppa tiden skulle jag göra det nu. Jag vill fortfarande kunna räkna hur många dagar han är, ett tag till :).

Varje vaken minut i Lillebrors (japp, det får han heta här på bloggen) liv sitter jag med honom i famnen och bara kollar på honom, smeker honom över kinden och håret och snosar. Å varje sovande minut gör jag likadant med Bebis (Japp, Bebis kommer att få heta Bebis här på bloggen tills han blir typ 18 år!) för han behöver lika mycket gos som innan Lillebror kom till världen, om inte mer. Det är ju en helt ny situation för honom. Men han tar sin roll som storebror på samma sätt som allt annat - coolt och med mycket kärlek. Mysigt!

Att kunna få vara hemma tillsammans hela familjen är helt ovärderligt. Jag vaknar med ett leende på läpparna varje morgon å jag njuter av varje minut av dagen. Livet är allt bra härligt!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst...... Imorgon, mina vänner, får ni höra my story om hur Lillebror kom till världen.

14 kommentarer :

mammaxtre sa...

Men så rara bilder på fina skatter.

Leontine sa...

Visst är det helt fantastiskt och visst önskar man att man kunde stoppa tiden. Mina grabbar är 20 o 22, känns som igår de var sådär små :-) Klokt att ge storebror massa massa extra kärlek, lillebror kommer av naturliga skäl att stå i centrum så mycket. Goa foton, storebror så trött o lillebror så nyfiken :-)
// L

Anonym sa...

Åh så härligt, jag blir helt tårögd av bilderna och du skriver så vackert till... =)
Mysa är så himla underbart! Min lilla prins blev nyligen 1år och jag själv ska snart börja jobba igen. Känns lite både och för det men jag ser fram emot tiden som kommer med min lilla prins. Ser fram emot nästa inlägg ditt nästa inlägg, alltid intressant hur det har varit för andra.
Sköt om er, kramar Jenny

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Fina bilder på dina pojkar! :)) Förstår att du njuter, det vore härligt att få vara hemma med en liten bebis. :) Ha en skön kväll. Kram

Anonym sa...

Förstår du tycker dagarna går fort och skulle vilja stoppa tiden. Det är underbart att gosa bebis och insupa den härliga doften.

Rara bilder på bröderna! Tror du delar din kärlek rättvist mellan dem. Man har olika kärlekskonton för sina barn.

Fortsätt och njut varje minut!

Torsdagskramar Renate

Camilla sa...

Åh vilket mysigt inlägg Marika! Det låter så härligt det du skriver man bli så avundsjuk! Fortsätt att mysa och njuta och tack för att du delar av dig till oss. Kramar Camilla

Anonym sa...

Vilka toppenfina grabbar, vilken tur ni har! Och så gulligt att de har likadan frisyr! ;-)

Varma vårhälsningar, Ann

Anonym sa...

Din blogg är ett måste varje dag!Blir rörd till tårar när jag ser bilderna på era fina pojkar.
Njut,njut,njut ta vara på alla vackra stunder tillsammans.Ha en riktigt go helg! Kram "Nilla"

Lina i Örebro sa...

Riktigt härliga bilder! Så fina båda era grabbar. Verkar som om bebis kommer växa upp till en riktigt bra storebror.
Roligt att få höra din story senare idag. *nyfiken*

Pebbles sa...

Njut, njut, njut, varje minut. Underbara bilder och må underbart!
/Jackie

nettan sa...

Grattis till bebisen!

White sa...

När jag ser Era små knyten vill jag vrida till baka tiden rätt många år. Jag älskade att vara hemma med mina underbara telningar. Allt har sin tid, bara att acceptera. Njut!

Anonym sa...

Oh, så mysigt det ser ut med syskonen bredvid varandra. Antar att det är en stolt storebror. Mysigt att få läsa om er och framförallt få se så underbart fina bilder ifrån er familj. Ha en skön helg! Magda =)

Ljusa vardag sa...

Grattis grattis, det är sååå härligt! Njuuut nu. Kram