måndag 11 april 2011

Omflyttning!

När jag vill pyssla och dona här hemma (utan att det behöver kosta något) så flyttar jag alltid runt en massa saker och prylar. Något har känts tråkigt och gammalt känns helt plötsligt nytt och fräscht igen! Perfekt!

Som det stora vackra fatet/brickan (från Indiska) som legat uppe på det lilla vita bordet i vardagsrummet (ni ser den i min header) får nu stå upp på det lilla bordet nere istället. Tänk så enkelt att få något som jag nästan tröttnat på att kännas spännande igen!

Idag ska vi prova vår första Middagskorg här hemma. Perfekt nu när man bara vill vara hemma och mysa med familjen, eftersom man slippa åka och handla (fatta att de kommer och ringer på och LÄMNAR maten hemma!!) och dels för att man får planerat vad man ska äta varje middag en hel vecka. Tjooooooo!! Precis vad en ammande mamma behöver just nu :). Lätt som en plätt!

Nu ska jag snosa min min bebis. Lillebror låter sig hälsa att han mår prima igen och tackar för er omtanke och mysiga kommentarer.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst........ Mina penséer brukar jag ha inne ca en vecka (mini-penséerna som jag har i det lilla drivhuset har dock klarat sig i över en månad!!) och därefter planterar jag ut dem. Som sagt så trivs det inte så bra inne men jag planterar dem i mina små konservburkar, håller jorden fuktig och ställer dem i sol så håller de sig fina i minst en vecka iallafall. Så nu vet Ni :).

3 kommentarer :

Livet på landet sa...

Skönt & höra att lille prinsen mår bra!
Ta till vara på den här underbara tiden & NJUT:)
Kram Helena

Lilla Kråkslottet sa...

Grattis i efterskott till er lillfis!! Kan tro att ni njuter än mer!
Ha en bra kväll!

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Skönt att höra att lillen mår bra igen. :)) Det låter ju alldeles utmärkt att få hem maten på det viset. Ikväll har min son lagat mat och jag har latat mig. Riktigt skönt. :) Må så gott. Kram