tisdag 19 april 2011

Så gott så att jag får stå i vassen!

Tänk att en massa E-ämnen, färgämnen och en
massa annat s**t kan vara så gott!
MUMS!
Så här glad blir jag av godis :D!!

Ja, ja, ja jag veeet att det bara gått två veckor sedan jag bara ploppade ut (oh, oh, oh the irony) Lillebror och jag har knappt läkt ihop ännu. Men hur länge är det legitimt att ha på sig sina mamma-byxor? De är ju bara så hiskeligt sköna och de håller liksom in den där lilla (oh, oh, oh the irony IGEN) magen så himlans bra. Iallafall.

Eftersom jag har fått dille på plockgodis nu när jag ammar som en galning (who am I kidding!?! Jag har ALLTID dille på plockgodis), så lär de där sista kilona sitta som betong runt midjan i sommar. Ja, godis är så in i vassen gott att jag får stå i vassen på stranden i år (eller jag kanske ska investera i ett sådant där strand-tält som jag kan gömma mig i....). Men det är det ju värt. För det man tycker är gott, måste ju bara vara bra för själen. Eller hur?!?

KRAM

// Inredningsfrun

8 kommentarer :

Huset på landet sa...

Godis är så gott. Det håller jag helt med om. Och när man ammar brukar de extra kalorierna oftas ätas upp av den som bli ammad, så passa på och njut. Trevlig kväll/Maria

Louise sa...

Din humor och ditt sätt att skriva är bara sååååå bra!!!! ;)

Therese Wahlström sa...

Hellre lite rund och glad än smal och sur! ;)

Det går verkligen inte lika lätt/fort att bli av med magen efter bebis nummer två, men det är det ju helt klart värt! Du är världens vackraste ändå, just för att du har fött två små barn, fråga bara din make... :)

kram

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Du behöver inte stå i vassen, du är ju så snygg. :) Vilka söta bilder på lilla bebisen. Gott med godis och njut av det, vi lever bara en gång. Stor kram

Anonym sa...

Haha,underbar humor du har! Man blir så glad när man kikar in här hos dej!! :D

Villa Carl Larsson sa...

Men visst är det gott med godis. Jag är som tokig i godis :) Mums! Tur att det är påsk nu då man kan äta massa påskgodis.

/Josefin

Anonym sa...

Godis är gott. Har ätit en skål med påsk plock idag mums. Tur att skålen var liten; ) kram Sofia

Rosor och ruiner sa...

Precis mina favoriter har du lagt upp här på bloggen - inte snällt....!