onsdag 27 april 2011

I denna ljuva grillsäsong!Grillmästaren himself putsar på grillen och
den lilla hjälpredan står bredvid.

Varje år när grillen plockas fram (eller ja, den plockas faktiskt aldrig in utan står halvt begraven under snö varje vinter...) så jublar jag. Jag älskar att grilla och gör det gärna på längden och på tvären.

Så häromdagen när grillen (äääääntligen och inte en dag för tidigt) dammats av, gjorde vi mumsiga laxpaket som avnjöts ute på altanen i kvällssolen tillsammans med goda vänner. Det blev första grillningen i år, men definitivt inte den sist :)!

Nu ska jag ut och gå i solen!

KRAM

// Inredningsfrun

8 kommentarer :

Fii sa...

Gud vad gott det ser ut!! Blir hungrig nu ;) Hoppas vi ses i morgon, kraam!

Anonym sa...

Mums för grillat : ) Jag brukar tröttna i slutet av sommaren men sen blir man lika glad på våren då den ska tas fram igen! kram Sofia

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Så mumsigt med lax!! :)) Ha en bra dag. Kram

Jenny sa...

Åh, så gott! Och så fint upplägg, jag blir inspirerad av din blogg varje dag!

Hemma på Landet sa...

Så härliga bilder.:-) Stina

Anonym sa...

Hej,hej!
Nu var det bra längesen jag lämnade ett avtryck =). Härliga bilder både på allt gott och era fina killar.
Har funderat på en sak...när ni väntade Oliwer, hur kom det sig att ni ville veta könet? Nyfikenhet eller för det praktiskta? =) Har en kille själv som är strax över 1år men jag vill nog veta könet nästa gång. Just för den praktiska biten så man kan måla/tapesera och fixa iordning rummet.
Jaja bara en undran =). Nu på måndag är det slut på min mammaledighet, jobbet väntar.
Ha det bäst tjejen, kramar från Jenny

Anonym sa...

Mums så smarrigt med grillad lax! Blir riktigt sugen jag som går på dietkost sista veckan. Idag får jag äta räkor, 1 småfranska och ett glas vitt vin till.

Snart ska jag också njuta av en bit grillat ser fram mot det som belöning. - 6 cm har midjemåttet minskat och jag är supernöjd.

Ha en fin dag!

Kram Renate

Katarina i Borås sa...

Hej!
Ser väldigt gott ut, finns det möjlighet att du kan ge ut receptet? När jag ändå är inne på mat, var hittar jag Italiensk salladskrydda som du har i mycket, måste se och smaka på vad det är, men hittar inte något som heter så i kryddhyllan.

Tack för en mycket härlig blogg!