måndag 18 april 2011

Ungefär så här känner jag mig idag!
I fredags när vi kommit hem från lek och bus hos kompisar såg bebis ut så här; Sovande sittandes i korgstolen i hallen. Trött var bara förnamnet (han var inte riktigt piggelin visade det sig även senare på kvällen). Å ungefär så här utslagen känner jag mig idag. Har i princip legat och sovit hela dagen (å varvat med amning och blöjbyten) och har inte alls varit piggelin.

Min natt har varit allt annat än angenäm, men jag besparar er alla detaljer. Istället vill jag hylla alla ensamstående föräldrar där ute som lyckas få ihop sin vardag och ta hand om sina kids trots att man ligger sjuk och skakar i fosterställning. Idag tänker jag lite extra på alla er! Ni är ju helt fantastiska!!

Nu ska jag dra i mig lite vätskeersättning och få mig lite skönhetssömn (ha ha ha,,, who am I kidding!! Ingen sömn i världen biter på min kargade lilla lekamen och fejs idag, vill jag lova. Men hoppet är det sista som överger en!).

KRAM

// Inredningsfrun7 kommentarer :

Millan sa...

Krya på dig!
Kram!!!

Anonym sa...

Krya på dig Marika.
PS Vilka söta bilder på bebis när han sover DS.

Kram Lena

jessikan sa...

Vilken härlig blogg!!! hur har jag missat?? Känns ju lite dumt och klampa in här med 20 utropstecken när du mår sådär. Men i allafall, du har en ny följare :P

Krya på dej! Kram J

Barfotaflickan sa...

Tack!!! Tack för att du tänker som du gör.
Och tack vare allt har jag idag en underbar sambo osm delar livet med mig och min dotter.
Man fixar det för att man måste, men med god hjälp från sin familj. Man gör ju helt enkelt allt för sitt lilla barn!!!
Krya på dig nu!!!
Kram Anna

Katarina i Borås sa...

Känner igen mig, har en tvååring och en 6-veckors och vi har också varit krassliga. Tack för en toppenmysig blogg, det är svårt att inte titta in varje dag och se om det har kommit något nytt. Du har ett jättefint hem och jag blir så inspirerad av dina blommor!

House of Fiddeli sa...

Ser gött ut! ;) Vilket vackert hus ni har!

Trevlig kväll!

Anonym sa...

Åh vad skönt att läsa att det är fler än jag som är helt slut en vecka efter förlossningen! Aldrig trodde jag att man kunde bli så påverkad både hormonellt och fysiskt efteråt... Tack för en superhärlig blogg som muntrar upp vardagen i alla fall!