onsdag 6 april 2011

Dagens kanske viktigaste existentiella fråga!Hur mycket väger ett bröst? Eller ska jag kanske tillägga ett ammande bröst?

a) som en melon
b) som en sten
c) det går inte att väga för att hushållsvågen går sönder
d) samtliga svar ovan

// Inredningsfrun med very, very existentiella frågor att brottas med :)

Psssssssssst...... I måndags passade jag på att feja och dona lite ute i trädgården. Jag planterade de sista penséerna och grävde upp lite lökar (som jag slängde på komposthögen förra året som nu har kommit upp) som jag planterade i olika hinkar. Ska bli spännande att se vad det blir för blandning när de börjar blomma.

8 kommentarer :

Kerstin Martinsson sa...

Kerstin Martinsson

Grattis och lycka till hela familjen. Vart farmor för en vecka sedan till en kille är mormor till två tjejer så jag vet vilket underverk det är som kommer ut, krama storebror mycket också så han inte blir ledsen. Det är jättestort för honom också att dela med sig av allt. Men det fixar ni lätt.

Kramar från en nybliven farmor

Kristin sa...

Ha ha ha!!! Ja, jag vet känslan... hua, inte sådär jätteskönt direkt. Jag skulle satsa på svar d, men jag skulle vilja göra ett förtydligande: STORLEKEN är som en melon, det är HÅRT som en sten och man kan INTE väga, men det beror ju också på att man inte har tid till det med en liten bebis som tar hela ens uppmärksamhet ;-)

Kram till er och hoppas ni har det bra och snart hittar en varje-dag-rytm som funkar bra nu när ni är fyra istället för tre!

/Kristin

Rosor och ruiner sa...

"I måndags passade jag på att feja och dona lite ute i trädgården". Herregud kvinna, du födde barn i lördags, vad är du gjord av...:o)

Hemma på Landet sa...

Så fint ni har det.

Ja, vad väger ett bröst? haha...


Kram Stina

Anonym sa...

Följer din blogg och blir så imponerad! Så vackert du har hemma och vilket öga för inredning du har! Stort grattis till prins nummer 2!

Anonym sa...

Halloj!
Jättegrattis till eran Oliwer, hur fin som helst!
Håller med dig på alla svarsalternativ =). Sköt om er alla, kramar Jenny!
http://jentanholm.blogg.se

Anonym sa...

Åh, vad man blir sugen på att börja pyssla ute när man ser dina fina bilder.
Men tyvärr så går det inte, vi har säkert mellan 80 och 1 m snö kvar på tomten. Jag bor högt uppe i Norrbotten, så det är bara att vänta, förhoppningsvis så skall väl snön vara borta till midsommar (brukar vi säga).
Jag är väldigt imponerad av din blogg, fina bilder och väldigt mysigt ser ni ut att ha.
Lycka till med småkillarna, blir själv snart mormor till mitt 2:a barnbarn och det skall bli hur mysigt som helst.
Ha det bra!
Lena

Lotta sa...

Ja, och hur lite väger ett bröst när det är färdigammat ;) /Från en som ammat två barn sammanlagt drygt 3 år nu..