onsdag 27 april 2011

Tänk att det kan vara så svårt!

Ja ta mig tusan att det kan vara så svårt att prata lite. Jag menar, jag gör det ju hela dagarna, varje dag (lite för mycket ibland till och med)!?! Men att stå och prata in i en mikrofon (som ett fån) och säga fyra meningar på raken utan att staka sig, glömma bort ord (jag försökte förklara att jag till största delen av dygnet befinner mig i amnings-koma och kommer knappt i håg att ta med mig själv när jag ska någonstans) och betona på rätt ställe är inte att leka med.

Men, men. Nu är radioreklamen inspelad och kommer ut i etern i nästa vecka. Det ska bli..... spännande (!?!?) att höra hur dessa 20 sekunder (av prestationsångest) låter. Men som de lärda säger "Friskt vågat, hälften vunnet" och vad tusan... livet är för kort för att inte våga sig på att testa något nytt :).

Natti natti sova gotti!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst............ Idag bjuder jag på lite "längst-med-vägen"-blommor som jag hittade för någon dag sedan. I ett litet champange-glas får de nu stå och trängas inne i vardagsrummet.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Du är otroligt duktig och klarar allt. Verkligen roligt att läsa din blogg varje dag. Vilar du något eller kanske bra att du måste amma ibland och då tillåter dig att sitta stilla. kram

Anonym sa...

Jag tycker du är grym helt enkelt! Vilka underbara bilder,me like!
Kram "Nilla"