onsdag 20 april 2011

Speedad påsk-kyckling och radioreklam!

Idag springer jag runt som en liten påskkyckling på speed och försöker att hinna med något annat än att göda min lilla son. Jjisses, har glömt/förträngt att bebisar i princip bor vid tutten så här precis i början. Det har jag i och för sig inget emot eftersom det är den coolaste känslan i världen att se sin bebis äta sig stor av något som jag producerar, men det är ju trevligt att hinna med lite annat oxå. Som att påskpynta till exempel :). Iallafall.

Idag blev jag uppringd av en lokal reklambyrå i Kalmar som vill ha med mig "Inredningsfrun" i en radioreklam. Nämenjomantackar för det! Det var ju länge sedan min skorrande kalmaritiska fick plats ute i etern så det kan jag väl bjuda på :). Jag återkommer när jag vet mer.

Nu ska jag göda mig själv innan Lillebror ska gödas igen.

KRAM

// Inredningsfrun

8 kommentarer :

Vita Hemligheter sa...

Hej!
Har nu halkat in på din blogg ett flertal gånger (älskar den) har sen svårt att ta mig härifrån så nu har jag lagt till dig som favoritblogg på min egna!
Ny i bloggvärlden...men du har såå fint, jag tackar för all inspiration!

jessikan sa...

Haha, ja visst är det underbart med amning, men vilken tid de tar!! Nån sa till mej att amning de första månaderna tar lika mycke tid som ett heltidsjobb.....

kram J

Barfotaflickan sa...

Jag kan bara hålla med =)
Lycka till med radioreklamen!!! Väntar nyfiket på "hemma hos" reportaget som du medverkade i, när kommer det tro ;-) Om det inte är i den vi har hemma (Barometern), kanske du meddelar i vilken så man kan skaffa den då? :-)
Ha en underbar dag, min har varit såååå positiv att jag känner mig helt rörd!!!
Solsken kram kram,
Barfotaflickan

♥ Fyra årstider sa...

Kör bara!! gud så kul med radio..heja,heja dig.
Kram Lotta

Anonym sa...

En liten fråga, brickan från indiska du har den stora. Har letat efter den på hemsidan du råkar inte veta pris och mått? skulle hjälpppaaa miggg sååååååå mycket. älskar din blogg...
När skulle du va med i drömhem och trädgård?

Frida

Anonym sa...

Du skriver så BRA!

nettan

Anonym sa...

Du skriver så BRA!

nettan

Anonym sa...

Du skriver så BRA!

nettan