onsdag 6 april 2011

Idag firar vi!


Idag har jag haft en annan nybliven mamma över på lite "mys-pys-vi-är-i-vår-lilla-mamma-lyckorus-bubbla"-fika (som bestod av köpefrallor och kanellängd från ICA). Å idag firade vi (med födelsedagsljus och flagga) att vi är mammor! Coolaste känslan i världen!

Jag vet att det blir mycket barn, barn, barn på bloggen just nu. Det kommer annat också snart, det lovar jag :)

Men först vill jag tillägna detta inlägg till alla Er som har barn, har barnbarn, känner sig som ett barn, är ett barn, försöker få barn, inte kan få barn, inte vill ha barn, som gärna lånar någon annans barn ibland, har mist ett barn och har varit ett barn. För hur man än vrider och vänder på det så är ju barn det bästa som finns!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst..... Idag fick jag ett oväntat paket på posten. Vad det innehöll visar jag imorgon. Min kära make fick en liten tår i ögat är allt jag behöver tillägga :)!

7 kommentarer :

Annika sa...

Du har så rätt! Mys i bubblan nu. Skulle utan tvekan vara där igen men här har den biologiska klockan tickat för långt... Nu är min förstfödda där du är och jag njuuuuuuuter av mitt barnbarn. Stor kram
Annika

Lina sa...

Så sant.. så sant.. Njut och åter njut för den där bäbistiden har ju en konstig förmåga att gå väldigt för fort!
Kram Lina

Systrarna Virrpannor sa...

Grattis i efterskott!
Vilken lite sötnos!

Ja barn är det bästa som finns :)
Har inga egna än men hoppas att det bär frukt inom snar framtid.
Men jag har en underbart kusinbarn som man får rå om ibland, och hon är ju för go!

Kramar Mia

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Det har varit underbart att vara barn, lyckan att ha barn är obeskrivlig, underbart att ha två fantastiska brorsbarn, härligt med kusinbarn, kompisars barn, jag lider med alla som inte kan få barn men så gärna önskar det, jag lider med dom i min närhet som har mist ett barn (och alla andra) och jag respekterar dom som inte vill ha barn. Och jag önskar dig en fantastisk tid med dina pojkar. :)) Kram

Maria sa...

Så underbart detta låter, jag blir rörd när jag läser.Sänder dig en stor jätte bamse kram.
Min minsta fyller idag 12 år, vart tar tiden vägen, min äldsta blir 23 år,mellersta 20 år och näst yngsta 15 år. Jag åldras inte fyller bara 42 år hi hi. Jag minns det som igår denna fantastiska känsla med babylycka. JaG SÄGER BARA HMM.NJUUUUT.

FRU SJÖÖ

Madeleine sa...

Hej å Grattis. Är i samma situation som föregående kommentar, men mormor o farmor är jag.NJUT! av det lilla goda, tiden springer så fort Mitt äldsta barnbarn Engla firade 5 år igår. En stor dag med egenhändig bakad tårta Den var GOD.

Anonym sa...

Ett stort grattis till er fina lilla kille! Har följ din blogg från Skellefteå med spänning när jag varit i samma situation i i 9 månader! Vi fick våran första son 13/3. Ja vi verkligen passa på att mysa, gosa och snusa på våra underverk. Hoppas alla i familjen mår bra.

Din blogg är underbar, jag hämtar inspiration härifrån när min egen tryter, hihi Kram!