måndag 25 april 2011

Vi flyttar!!!

Japp, så är det. Nu är det bestämt; Vi flyttar! Uj, uj, uj så vi har längtat och det ska bli så mysigt!

Grillen har dammats av och altanmöblerna har plockats fram och den lilla korgsoffan och korgstolarna likaså. Så det är ju bara till att flytta ut i vårsolen och njuta av livet! Eller vad säger Ni, kära bloggläsare?!? Går Ni också i flytt-tankar?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst...... Är det bara jag som tycker att påsken tog slut innan den knappt han börja?!? I guess att det känns så när man har trevligt :)!

6 kommentarer :

Maria sa...

Hej på Dig!
Visst har det här varit en "flytta-ut-helg", absolut! Vi har bokstavligen bott utomhus under påsken! Strålande sol, 20 grader, vad mer kan man begära:)
Ha en fortsatt trevlig vecka och njut av vårens frammarsch!
Maria
Vad sägs en "ute-in-flyttningsfest" till nästa helg?

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Så ljuvligt att man har kunnat flytta ut. :)) Precis när man känner att man har vilat upp sig och energin börjat komma tillbaka, då är det slut på ledigheten.Hmmmm.... Nåväl, kort vecka o snart helg igen. :))) Ha en skön kväll. Kram

Annika sa...

Japp så är det!! Ut i det fria på dagarna och sen mys i uterummet på kvällarna! Trots ganska kala grenar och lite grönska känns det som sommaren redan är här!
Kram Annika

Anonym sa...

Stora flytta-ut-helgen har det varit och vi kan väl konstatera är våren på dessa dagar, nästan övergått i försommar.

Idag när jag gallrade jordgubbslandet fann jag några kart. Ser för min inre syn goa gubbar!

Ha en fin kväll!

Kram Renate

Anonym sa...

Ja visst blev det så. Att vi flyttade ut. Vi åt både frukost och middag ute. Man längtar efter att använda grillen till det mesta. Energin bara sprutar. Visst är det härligt med solen och ljuset som återvänt.

Må så gott. Kramar Lena

jessikan sa...

Jodå här har det oxå flyttats ut :)

Men vad jag inte begriper är hur det kan bli lika rörigt och skitigt som vanligt efter en helg då man mest är inne.... Jaja....

Kram J