fredag 15 april 2011

Hur gör en fattig mammaledig student?Om man är som jag och gillar att lull-lulla så mycket som möjligt (trots att man är en fattig student på mammapenning) så gäller det att vara påhittig och inte allt för kräsen. Å vad gör man då?

Jo. De flesta blommorna som jag planterat på framsidan av huset är sådana som jag grävt upp från vår lilla komposthög. Lite penséer har jag dock köpt (10 st för 29 kr = billigt!!!) eftersom de klara av frostnätter, är vackra, tåliga (inte ens jag kan ta dö på dem!) och blommar lääänge. Billigt och fint!

Min käre make har tyckt och föreslagit att vi ska ha en liten sittgrupp på framsidan eftersom det är så skön eftermiddagssol där. Men eftersom jag tycker att det finns annat som är viktigare att spendera våra slantar på har jag släpat bort våra gamla ommålade Ikea-möbler (som har fått stå utomhus i liiiite för många säsonger nu) till framsidan istället. Men det är ju inne med shabby chic, så det får vara så och den som frågar om möblerna inte är liiiiiite aningen slitna så kör jag på "Men-hallååååå-det-är-ju-inne-med-sådana-möbler-nu-jöööööö!!"- kommentaren och hoppas på att de köper den. För jag har varken tid, lust eller pengar till att investera i nya :).

Nu ska jag och Lillebror ut på lååååång promis i vårsolen. Tjohooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun

8 kommentarer :

Villa Carl Larsson sa...

Smarta drag!! :) Jätte fina blommor. Jag fullkomligt älskar ert hem. Kärlek vid första ögonkastet. Jätte roligt att ha hittat till dig och din blogg. Här kan man ju hämta massa inspiration om ens egen fantasi tryter. Och det gör den rätt ofta.

Trevlig helg. Kram Josefin

Magdalena sa...

Visst kan man ha det fint runt omkring sig även fast man är fattig. Krävs bara lite fantasi och positiva tankar. ;)
Ha det bra!
Kram Magdalena

Njut av livets goda ting sa...

Jag tycker du har så fint vad du än visar, o dina recept tål att testas flera gånger.
Ha en superhärlig fredag med dina killar.
Kram
Jessica

Lena sa...

Hej!
Vilken må-bra-blogg du har och vilka fina bilder! Jag har själv precis börjat bloggat för att gå ner i varv och för att bota min skrivklåda. Har precis pensionerat mig själv fast jag inte har fyllt 50 ännu och försöker skriva om hur jag gör för att klara mig och hur jag får mina dagar att gå.
Ha det så bra! // Lena

Anonym sa...

Ser jätte fint ut! Ha en härlig dag i solskenet!
//L

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Du är ju bäst! Så härligt att se och läsa om en blogg som har så mycket kreativitet och återvinner. Som inte skriver om en massa dyra inköp och en massa märken på div kläder, smycken, smink, eller inredning. :)) "Man tager vad man haver" och det gör du väldigt bra. Ha det så gott. Kram

Drömmar Verklighet sa...

Vilket fint hus ni har! Det är väl det som är charmen att det behöver inte kosta en massa. Man kan få till det riktigt bra ändå!
Pengar är inte allt även om det skulle hjälpa till lite *fniss*
Grattis till bebis. Halkade in på din blogg strax innan han kom ut. Roligt att följa slutspurten. En underbar helg önskar jag er.

Anonym sa...

Underbart och fint : ) kram Sofia