måndag 30 januari 2012

Att vara listad!Skål från Ib Laursen kommer från
Gårdby Kafé och Lanthandel.

Då var man nu listad då. Så trevligt! Om två veckor (give or take) bär det i väg till Malmö där jag hamnar i gott sällskap av ett gäng andra kvinns som också ska till Emmas bloggevent. Där ska vi bland annat få klappa på Björn Ranelid (japp, bokstavligen) som även ska föreläsa för oss, dricka och äta en massa gott och få smink-kurs (dock inte av Böna... för de hade väl blivit... sådär....) och en massa annat trevligt som Emma fixat ihop. 180 bloggare (å en och annan som non-blogger) kommer att vara mötas denna dag och det kommer att bli helt galet kul. Jag kommer så klart att rapportera under kvällens gång och skicka iväg en och annan bild hit via Ajföööunen. Så klart. Var beredd på det bästa (och det värsta)! Tror ni att jag är laddad?

Tjohoooooooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Vackra små lila iris-lökar fick följa med hem idag. Nu gosar de tillsammans i en skål på bordet i vardagsrummet. Nästan så man blir lite tårögd :).

5 kommentarer :

Majberggrens's Värld sa...

Hej! Jag har den 5e dec skrivit om min nya favorit Björn Ranelid. Jag hoppas du får en lika positiv bild av honom och hans författargärning som jag. Annars har väl det mesta jag läst om honom under åren bara varit negativt. Jag skulle vara förvånad om du/ni inte ändrar uppfattning om honom efter att ha lyssnat på honom.

Too di Boo ♡ sa...

Ville ju bara skriva..ska bli jättekul att ses:)) kram:))

Ninnis sa...

Grattis !!! Ska bli kul att följa...=)

Vilket fint tack till din man...<3

Ha det bra !!

Kram Ninni

Natalie sa...

Underbart vackra irisar :) En liten smula vår i snölandet.

Marthina, Holmbytorp sa...

Så kul det ska bli den 11:e! Kram, Marthina på Holmbytorp