måndag 16 januari 2012

Jag tänker så här!
Ytterligare en morgonrocksdag verkar det bli här på the Island idag. Dra-mig-åt-alla-håll-å-så-lite-sidledes så sköna dessa dagar är. Å om dessa kan tyckas "gå-och-dröna-å-inte-gå-utanför-dörren"-dagar" tänker jag så här; Är det någon gång i livet som man kan ha dessa dagar med gott samvete så är det ju just när man är hemma och är mammaledig. Den tiden kommer ju liksom aldrig igen. Så. Lata dagar har jag med gott samvete :).

Så idag varavar jag ner, samlar energi och kraft och tar tag i lite sådant som jag skulle tagit tag (eh... struntat i) för ett par veckor sedan. Skönt att plöja av en del på to-do-listan. Extra trevligt är det att få lov att göra det i morgonrocken :).

Tjohoooooooooooo!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst....... Jag har flyttat runt ännu ett par ljuslyktor och hängt dem på stegen i den lilla passagen i till sovrummet. Dock har jag satt små pärlhyacinter där i istället för ljus. Känns lite mer "hopp-om-våren" så, tycker jag :).

7 kommentarer :

Vita möbler och barnbus sa...

Du tänker såååå ;-)
Jag håller med dig....jag är mammaledig jag med och här gör vi bara det som faller oss in :-)

Ha en härlig göra ingenting dag....kanske skulle göra detta till en dag i kalendern och fira med fika ;-D

Kram//Anja

kristina - ingen vanlig dag sa...

Jättefint!

Och lata mamma-dagar fyllda med lite av varje och mycket mys och kärlek är det bästa som finns! Njut.

Julia - Inredning o Sött sa...

Jag känner också att det är viktigt att få gå hemma, mysa och bara vara under mammaledigheten :-) känns dumt ibland men påminner mig om att det är något jag kan just nu och kanske inte förrän pensionsåldern är uppnådd

Majberggrens's Värld sa...

Det kommer ytterligare tillfälle, men för din del är det ju långt till dess. Jag är ju pensionär numera och ibland känns det overkligt att jag jobbade heltid med en "resande" man och 2 killar....Nu vaknar jag när jag vill, och det blir sent, sen fikar jag med tidning och ev tv-program och allt naturligtvis i Morgonrock!
Sen fixa och dona lite härhemma innan det är dags att byta om. Underbart!

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Jösses vilket fint hem ni har! Så ljust och harmonsikt!

Lata dagar borde man alltid med gott samvete! Dock lättare sagt än gjort. :)

Tess Stil! sa...

Fint och rolig idé med trappstegen.

Shopstop-Ann sa...

Skönt att höra att vi är fler "morgonrockomaner"... ;-)