fredag 27 januari 2012

Buden var många!
Koppar och söt kanna från
Gårdby Kafé och Lanthandel.

Buden var många angående vad det var för konstigt på bilden från förra inlägget. En del uppmärksammade att det minsann var en spricka i understa assietten och för det säger jag tack, det hade jag inte ens själv märkt ("någon" har försökt limma det som gått sönder och "någon" har sedan lagt tallriken underst så att inte jag ska märka det.. hm....). En del trodde att jag fotat i underkläder eller till och med i födelsedagsdräkten vilket gjorde mig lite smått nervös eftersom jag trodde att vi inte har någon insyn i köket ;S. Men, men. Det var inget av ovanstående förslag som jag menade, utan en mer uppenbar liten detalj. En svart detalj. Japp. Svart.

" Å varför i herrans namn har hon plockat in svart i deras vita hem", kanske ni undrar nu. Ja, det har jag faktiskt inte en aning om och står minst lika frågande och förvirrad som ni. Kanske har jag ammat ut förståndet ur kröppa. Kanske har jag fått något hårt i huvudet. Kanske behöver jag en anledning till att få köpa något nytt utan att min käre make kan säga "har vi inte redan en sådan".

Just nu känner jag in mig lite och jag/vi vet inte riktigt om vi trivs med svart. Men testar man inte så vet man inte och det är dumt att inte våga chansa. Men jag tror iallafall att det svart kommer att bli snyggt ihop med detta som jag hoppas snart pryder min kökshylla. Lite hårt och lite mjukt, typ. Eller vad tror Ni?

KRAM

// Inredningsfrun

9 kommentarer :

Villa Svea! sa...

Alright, jag hade rätt!! hahahaha

Det blir super fint, lagom lagom, sådär lagom så det blir "the right feeling"

KRAM OCH NJUT AV HELGEN GOA DU!

Johanna, Villa Svea

Anonym sa...

Lite svart i det vita, och lite vitt i det svarta, det skapar balans! Fint!

Villa Svea! sa...

Tjo Tjo igen!!

Har en utmaning till dig inne hos mig!!

Kram Kram/ J.

Titta in hos Thess sa...

Tror absolut att det kan bli fint med lite svart!
Satt nu precis och tittade igenom Green gates sommar katalg,och kan kan tala om en sak.....
Det här kommer att bli dyrt ha ha.
Önskar dig en skön helg.

Kram Thess

Johanna Stålros sa...

hihi vad kul att man kan få så mycket bra hjälp av sina fina bloggare;) snyggt med svart. Kram

marit sa...

Tycker det blir super fint med det svarta i allt det vita. Jag försöker blanda in både svart och grått i mitt vita hem :)

stimpilina sa...

Hej...as snygga koppar!!! Jag själv skulle inte kunna köpa svart...jag kan INTE dricka kaffe ur svarta muggar, måste se kaffet!! (för de är väl svarta i?) Hahaha sjukt va!! Inget som du har problem med?? Tack för en superkul blogg!! Kram Lina

jennys dockhus sa...

tycker det blev fint men jag förstår också att det kan kännas knepigt med svart. men det blir ett blickfång iaf :)

Johanna sa...

Vart köper du dessa fina koppar?
Kram / Johanna