tisdag 10 januari 2012

Lekvänligt!

Lillebror har börjat förflytta sig....
..... vilket innebär att det är dax att göra köket lekvänligt igen.
På hörnhyllorna i köket har vi lekvänliga saker. Som brickor och korgar som
skramlar och låter roligt när de åker i golvet.
Hade nästan glömt hur det var att göra huset lekvänligt. Det var ett lätt jobb med Bebis när han var liten, eftersom han var nyfiken på ett lugnt sätt, kan man att säga. Typ ett "jag-softar-lite-och-ser-om-sakerna-kommer-till-mig-istället"-lungt sätt. Nu när Lillebror är lite mer daredevil än vad sin storebror var vid samma ålder, så gäller det att göra huset lekvänligt igen.

Så nu blir det till att tömma korgar på ljus (som går att stoppa i munnen) och inte förvara en massa småpryttlar som kan vara farliga längst ner i lådorna. Men för övrigt kommer vi att låta det vara som det är och inte plocka bort en massa bara för att man har barn. För (tomma) korgar och brickor som skramlar är ju utmärkta leksaker för små nyfikna kids. Tycker Lillebror i allafall :).

KRAM

// Inredningsfrun

3 kommentarer :

Anonym sa...

Vilket underbart fint kök du har! :)

Photo by Maria sa...

Den tiden minns jag knappt.. Men det är en härlig ålder och de kommer snabbt över stoppa-i-munnen-perioden..
Härligt kök har ni..

Kram Mia

Anonym sa...

Åh, vilken fin inställning du har! Älskar inredning och att ha fint och prydligt hemma. Att ge upp intresset för inredning när man skaffar barn är något som jag ofta får höra att jag kommer måsta göra. Jag tycker det är extremt härligt att se att det finns fler som inte lägger intresset åt sidan utan som du gör, tänker om istället! Tummen upp :)