torsdag 5 januari 2012

Nu mår hallen bra!

Köpmansdisken har flyttats ner i hallen....
... å tavlorna likaså....
...å där trivs de kanon!

Vi har gjort en liten mini-ommöblering i hallen. Det hela började med att vi behövde lite mer förvaring till Bebis och Lillebrors tusenmiljarder vantar, mössor och fleecetröjor. Först tänkte vi köpa ett skåp men så kom jag på att vi har ju faktiskt en köpmannadisk (som i och för sig var proppfull med krukor och vaser) som ju kunde få bo där i stället. Så vi gjorde helt enkelt ett litet byte. Skänken bar vi upp och köpmannadisken (som är ett ommålat Ikea-skåp) bar vi ner till hallen.

nu mår hallen bra; Mycket ny förvaring utan att uppta en massa yta och dessutom känns det lite nytt och fräsch även att vi haft möbeln i eeeevigeter. Nu återstår bara det tiny tiny faktum att det står tusenmiljarder krukor och vaser i Lillebrors rum som jag nu står utan föravaring till. Men det löser sig sa han som..... japp... det löser sig helt enkelt :).

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

MITT VITA HUS sa...

JÄTTE JÄTTE FINT:)

KRAM OCH GOD FORTSÄTTNING RARING!

Ninnis sa...

Ibland löser man mycket med en rokad...=)

Kramen!!!

/Ninni

Smultron på ett strå sa...

Jättefint! //kram maria

Caroline sa...

Hej! Det här med förvaring kan man aldrig få nog av. Vi fick vårt tredje barn i juli och helt plötsligt blev vi lite trångbodda :) vilket resulterar i att vi nu håller på att bygga ut. Nu ser vi till att skaffa oss mycket förvaring för det har alltid en tendens att bli fullt i alla skrymslen och vrår ;) Lääängtar tills det är klart!
Hallen ser fin ut, det gäller ju att va lite påhittig.
Kram från andra sidan sundet :)

Johanna sa...

Hej! Jättefint blev det! Jag undrar om du målar möblerna själv eller om ni lämnar in dom någonstans? MVH Johanna