måndag 2 januari 2012

Livsviktiga frågor!Så här på det nya året så dyker det alltid upp livviktiga frågor som gör att jag ligger sömnlöst undrande om nätterna. Som denna till exempel;
97 % av ni som gillar mig på Facebook är kvinnor och 1,8 % är män. Vad tusan är då resterande 1,2% undrar jag då? Hmmmm...

Very livsviktiga frågor indeed. Very.

KRAM

// Inredningsfrun med mycket existentiella frågor så här på det nya året

Pssssssssst....... Vackraste planschen fick jag i julklapp av söta Åsa på Topiary. Just nu provhänger vi den lite överallt här hemma och för tillfället hänger den över soffan i vardagsrummet på ovanvåningen. Jag tänker mig en ram runtomkring av skönt nötta gamla lister.

6 kommentarer :

Susanna sa...

Hejsan

Ja de kan man ju verkligen undra...

Ha en forsatt bra vecka

sussi

Solvejfire sa...

Super flot plakat, ja det er om at finde det helt rigtig sted til den. Dt bliver spændende om det er, hvor den hænger nu, der bliver dens endelige distination:))

Anna sa...

Hallå där! läser din blogg i stort sett varje dag. Såg att du fått finaste planschen i julklapp. den har jag med o bara älskar den. Kika in på min blogg så kan du se hur jag gjorde en superenkel billig ram bara av att måla några bräder o sen skruvar jag dem direkt på väggen.

Anna

Anna sa...

Jättefin!
Och Åsa på Topiary är ju bara så underbar!!!
Kram

Anonym sa...

Grattis till att ha en av de mest sofistikerade bloggar jag kom över på ett tag! Dess otroligt hur mycket du kan ta ifrån något helt enkelt på grund av hur visuellt vacker den är. Youve sätta ihop en bra blogg utrymme bra grafik, video, layout. ljuvligt-hemochinredning.blogspot.com är definitivt ett måste-se blogg!

Photo by Maria sa...

Ha ha.. Jag var tvungen att in på fb och kolla på min sida (Photo by Maria) och jag har 76% kvinnor och 20% män som gillare.. Ja man undrar ju lite vad de andra 4%'n är.. Katter?? Hundar?? Tvekönade??

Ha en fin kväll..

Kram Mia