lördag 14 januari 2012

Nu vet jag vad jag ska ha på mig!

Kan Ni hitta en Inredningsfru?

Jag drar ju iväg till fina Emmas och hennes bloggevent i februari men har haft lite huvudbry om vad jag ska ha på mig på denna häftiga tillställning. Ni vet kläder och jag..... funkar sådär.

Men tack vare en gammal vän som delade ett foto till mig på Facebook , så vet jag nu vad jag ska ha på mig. Det blir en grön vintageklänning som har en sisådär 17 år på nacken. Dessutom finns det matchande huvudbonad och krage till. Kommer ju bli perfekt! För vintage är väl alltid hippt och coolt. Eller vad sägerNi :)???

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst...... För 17 år showade och sjöng jag massor. På bilden ovan var vi klädda som blommor då vi sjöng ett vår popurri. Amen är vi inte.... söta så säg :)?!?!

7 kommentarer :

Linda sa...

Du var väldigt vacker på den bilden, OCH du var som tagen ur trollkarlen från OZ :)

Vita möbler och barnbus sa...

Mycket tjusigt....dock avråder jag dig från att visa dig offentligt med denna söta outfit år 2012 ;-)

Ha en härlig helg

Kram//Anja

AnnCatrin sa...

Lika vacker då som nu! Älskar din hårfärg :)

Anonym sa...

Härliga Novashowarna! Jag var med i kören! :)

Epona sa...

Kors i taket. Är det 17 år sedan. Det måste ju betyda att jag är gammal? Hm.

Att vara någons fru sa...

Du kommer kick ass med den där. Jag bara säger det.

Suz sa...

Ska också på bloggeventet:) och garderoben??? Ja vad sjutton ska man ha på sig där ... tillsammans med alla chica bloggerskor ;)
Men huvudsaken är ju ändå att det ska bli himla roligt, andra får glänsa i sina Wallor och Odd Mollys etc för några sådana finns inte i min garderob. Men dock något NoaNoa, som jag gillar väldigt mycket:)
Helt övertygad om att du har något snyggt att ta på dig, för jag tror nog inte riktigt att du går på den gröna vintage-dressen;)
Kram Suz