onsdag 18 januari 2012

Om att gräva i bildarkivet!
Njae, det har inte hunnit bli sommar här på the Island. Men så här går det när man inte hinner fota om dagarna, då gräver man i det gamla bildarkivet istället. Å idag kände jag för lite dörren-öppen-till-altanen bilder som får mig att längta till sommaren. För idag är det grått och trist väder här på the Island och då är det skönt att få drömma lite :).

En härlig lill-lördag önskar jag Er, alla goa!

KRAM

// Inredningsfrun

7 kommentarer :

Anna sa...

Hej! Ser att du gillar samma som jag, kul! :=) Jag kombinerar det gamla med nytt. I min blogg Hemlängtan visar jag er hur jag inreder, hur man bakar bullar i 15 cm klack, vardagen som en ensamstående mamma och mitt intresse för skyhöga stilettklackar. Numera finns även mizs -hemlängtan på Facebook. Joina oss gärna där. Välkommen!

Heléns Gott o Blandat sa...

Ja nu längtar man efter lite SOL! Häliga bilder! Ha´ en bra dag!

Anonym sa...

Tur att jag sticker iväg på jobb ibland söderöver. Skulle kunna ta med lite sol och värme till dig. Jag längtar också till först och främst vår. Får väl inte klaga över vintern för den har inte varit så jobbig än eftersom jag bor i Göteborgstrakten. Jag måste berömma Dig igen för underbara bilder och ett idogt fotande för i mitt tycke vår skull men också vad jag läst för din egen;)/Kram/White (erkänn att du tänkt tanken på att måla vägguret vitt någon gång???)(men bara kommit till tanken...)

Jessica sa...

Tack för sommarinspirationen. Snart är den äntligen här igen!

änglamakerskan sa...

vilken fin klocka =) sånna ser man inte så ofta nu för tiden.

ha en fin onsdagkväll!
/kräm

Rustik Romantik sa...

Bilden på vägguret fick mig att minnas att jag har en gammal klocka i förrådet som jag tror att jag ska ta in och måla svart. Kul att en bild kan få igång den kreativa ådran... Mvh, Tina

Josefine sa...

Hej!
Den fina vasen i fattigmanssilver har jag också. Har läst att dom inte tål vatten så bra. Har du någonting innuti vasen som hindrar vattnet eller hur har du gjort=

KRam Josefine