tisdag 10 januari 2012

Varför jag aldrig frågar!Det kan tyckas konstigt att jag aldrig frågar Er, goa fina läsare, vad Ni vill se mer av här på bloggen. Eller om det är för mycket eller för lite av något. Eller vad Ni gillar eller vad ni inte gillar. Men så här ligger läget.

Bloggen för mig ett mitt stora kreativa utlopp. Där jag skriver det jag känner för, för stunden och fotar det jag känner för, för stunden. Bloggen följer både min vardag i smått och mitt liv i stort (Så klart inte allt. Det finns ju mer saker i livet än lull-lull och fika. Eller ja. Inte så värst mycket mer men ni förstår väl poängen). Skulle jag känna mig styrd av önskemål från er, så skulle jag nog tappa stinget och den spontana gnistan med fotona jag tar och texterna jag skriver. MEN. Ibland frågar ni ju så artigt (ni är så fina ni) om jag inte kan visa mer av ditten å datten. Å då sår ni minsann ett litet frö som får ligga och mogna. Å så poff. Så blev jag nog lite sugen på att visa Er tvättstugan ändå. Typ.

Vad vill jag säga med det här nu då. Jo. Fråga och önska gärna. Men bli inte arg om jag inte frågar Er :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst...... Idag har jag faktiskt inte klivit ur morgonrocken. Eller huset heller för den delen, när jag tänker efter. Vad jag däremot har gjort är att slöa. Big time. Medan Lillebror sussande slog jag ner min lilla ändalykt i soffan, kastade upp mina (vintertorra) ben och njöt av tystnaden med lite böcker, choklad och en god kopp värmande thé. Det är guldkant på vardagen som heter duga det! Lovely!

10 kommentarer :

Tessan sa...

Den STORA anledningen till att jag är typ mer lr mindre beroende av din blogg är för jag gillar HUR du skriver och älskar alla vackra bilder.Och jag tänker inte ljuga om att det händer ibland att jag stjäler lite ideér.Så enligt min mening så får väll dom som vill läsa om nått annat helt enkelt läsa det på nått annat ställe.Men nu när vi ändå är inne på önskemål..Dom där chokladbitarna såg härligt goda ut!Kan du inte slänga ut receptet?snälla..Från en med gravidcravings

Vita möbler och barnbus sa...

Härligt...så det ska vara med både blogg och vardagsmys ;-)

Kram//Anja

Jenny sa...

Fortsätt i samma stil Marika! Jag älskar din blogg precis som den är.
Kramar från Jenny i Växjö

helena sa...

Oj vad skönt! Är helt ny på att blogga,och tycker att detta är jätteskoj.Din blogg är jättebra. Kram/Helena

Photo by Maria sa...

Man skall blogga för att man tycker det är kul och om det man vill.. Fortsätt som du gör annars är det ju inte du =)

Kram Mia

Mia F. sa...

Din blogg är bra precis som den är!!
Kram från Bodenfrun :-)

Anonym sa...

Hej Marika,
Nästa gång när du känner för en utflykt så skulle jag vilja rekommendera dig att åka till Nybro (av alla ställen :-) och besöka Inez Interiör! Har du inte varit där tidigare så LOVAR jag att du inte blir besviken. Butiken har samma stil som Gårdby lantcafé fast faktiskt ännu bättre. På övervåningen är så vackra saker, man vill ha ALLT! Bra priser, och extremt väl utplockade varor med den rätta chabby- lantliga- industri/känslan. Och nej... jag känner inte innehavaren eller har någon relation till affären, mer än att allt är vansinnigt underbart! Bara ett tips! Kram Mia (på Baldersgatan)

Majberggrens's Värld sa...

Håller med dig. En blogg ska nog inte styras för då stoppar den nog det kreativa och roliga med att skriva. Jag skriver det jag känner för och hoppas någon tycker det är värt att läsa.....jag är nybliven pensionär och bloggare men tycker det är jätteroligt. Tror kanske annars att det är mest yngre som bloggar men jag fortsätter ett tag till......crine

Anonym sa...

Lizes interiör heter shoppen i Nybro...jättebra!

Angelica sa...

Åh, receptet på det där godiset tack! Ser gudagott ut!