onsdag 4 januari 2012

Nästan allt är borta!

Stjärnan, gjord av videkissar, är det sista julpyntet som är kvar. Den myser nu tillsammans
med finaste tavlan (från Louise Interiör) i trappen.
Julblommorna är borta....
... och den lilla vepan sprider längtan och hopp om våren.
Det gamla fönstret har fått flytta en liten bit åt höger
på väggen i vardagsrummet...
... för att lämna plats åt dessa svarta finingar.

Så. Då var nästan allt julpynt borta. Men bara nästan. Stjärnan som jag gjort av videkissar (som förut hängde HÄR) hade jag inte mage att ta bort så den får nu softa på tavellisten bredvid tavlan i trappen.

Nu saknas bara lite olika små vårlökar att lulla lulla med (jamen vårblommor måååste man ju få tjuvstarta med) å sedan känns det lite nytt och fräscht här hemma. Fast egentligen är det nog mest jag som behöver mig en ordentlig vår-uppfräschning de luxe med extra allt. Men då ska gudarna veta att det krävs mer än bara lite lull-lull och lökar :).

KRAM

// Inredningsfrun som skulle verkligen behöva ta sig till gymmet, frisören och är i desperat behov av helt ny vårgarderob

8 kommentarer :

Anonym sa...

Tavlorna är såå fina, finns mycket i det stora blå. Ska snart dit och jobba ett pass och kolla om det kommit något nytt. Har du inga bilder på ommöbleringen, är ju så nyfiken på vad du hittat på. Önskar dig en god fortsättning på året.

Kram Cajsa.A

Katharina sa...

Jag trodde bara det var jag som behövde till gymmet, frissan och var i behov av en ny garderob, men nu ser jag att jag inte är ensam:)

Kram Katharina

änglamakerskan sa...

Oj, vad snabb du är som fått bort allt julpynt. har inte tänkt i de banorna än (i all lathet). det är ju så mysigt med adventsljustakarna i fönstret, speciellt när det bara blåser storm och regnar där ute...

ha det fint!
/kräm

Miranda sa...

hej
Jag älskar din blogg inspirerar mig mycket
kyssar

Liane sa...

Inte utan att man längtar efter lite vår, vårens första lökar. Här är julen utstädad , upp med vårigare ting

Anonym sa...

I helgen åker det sista röda ut för den här julen. I eftermiddag blir det en tur till blomsterlandet för att införskaffa lite nya blommor...blir nog bågra fina primula och lite annat.
Ha en fin helg!
Kram från jenny i Växjö

Lotta sa...

Det är väl framförallt för barnen jag har pyntet. Annars hade jag i stort sett klarat mig utan (utom ljus). Så nu får det vara kvar en vecka till..

linda sa...

Vilken supersöt liten stjärna, klart att den skall vara kvar ett tag till... kram Linda som oxå längtar efter vårfina fönster med vårblommor