tisdag 17 januari 2012

I do it my way!
Oj, oj, oj vilken härlig tisdag jag haft idag. Jag har hunnit med både mysig fika och livsfunderingar på Gårdby Kafé och Lanthandel , där jag också vädrat idéer kring min blogg-bak-bok. Håller på förfullt och klipper och klistrar bland mina recept här på bloggen till en "bok-dummie". Galet roligt!

Appropå blogg-bok så ska nu fina Emma också göra en sådan där intäkterna från boken går till välgörenhet. Häftigt! Så skicka in era bästa recept så kanske just ert recept hamnar i boken.

Attans, för mig, att jag inte han bli först med min blogg-bok som jag tänkt. Men hey, I do it my way å gör det bästa jag förmår ändå :).

Ja, just det ja. På torsdag drar jag iväg till Formex. Är det någon mer som ska dit?

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

frida sa...

Jätte kul idé som Emma dragit igång =)
Du har säkert massor av bra tips i lager =)

Suz sa...

Strålande idé med bloggkokböcker, det finns säkert plats för båda:) och nån mer därtill ...
Formex hade varit så kul, men det får nog vänta något år - lever vidare på drömmen ett tag till och startar med att bli fritidssäljare för Zelected by Houze:) så länge ... tar ett litet steg i taget.
Hämta massor av inspiration och snälla, dela med dig här på bloggen när du kommit hem igen!
Kram Suz

Anonym sa...

Har precis hittat till din blogg - vad kul med en öländska(?) som bloggar! Kommer själv därifrån men bor nu utomlands. Var på Gårdby Kafe och Lanthandel i julas och "åh" säger jag bara, ett ställe helt i min smak, blev 2 turer på en vecka. Nästa gång jag kommer till Öland ska jag kika efter din bok - lycka till!
Nina

Ulrika sa...

Hej
Du har jättefina bilder på din blogg!

Jo jag jobbar hos en av grossisterna och vi ställer ut på Formex. Vi har varit uppe sedan i måndags och försöker göra så fint som möjligt för er alla som skall dit.

Sedan när ni är trötta och nöjda så packar vi ihop på söndagsnatten och åker vidare till Lilleström i Norge och börjar att packa upp igen måndag till onsdag för att köra på torsdag - söndag igen med ett leende.
Sedan bär det iväg till Frankfurt och där kör vi samma.
Sedan får jag komma hem efter 3 veckor till min familj och mina barn som längtar så! Det är jobbigt att vara borta men arbetet är jätteroligt.
Hoppas du hittar mycket kul och att inspirationen och inköpen blir bra.

Lycka till
Ulrika

sandra sa...

Hej! Jag ska dit! Synd :( att du missar den för det är ju höjdpunkten för oss alla inredningsälskare. Hoppas du har bättre tur nästa gång!! Vädigt fin blogg du har.