torsdag 12 januari 2012

Köks-chill!

Köksbänken i köket är bra till precis allt och blir en skön liten myshörna.
Nytt kuddfodral "Karat" från Nordljus.
Bebis använder köksbänken som racerbana till sina bilar.

Om vi någonsin bygger ett hus till (eller ja... när är nog ett mer korrekt uttryck) så kommer vi garanterat att göra en likadan köksbänk som vi har idag. Den bänken är ta mig tusan bra till precis allt; Förvaring, lek, att köks-chilla på, att ligga och läsa på, att filosofera på, att äta något på ja ni förstår vart jag vill ha sagt va!?!

Bänken är köksskåp från Herr Kamprads varuhus som vi byggt upp på en sockel och lagt en dyna ovanpå. Beslagen har vi satt mitt på skåpen så att det ser ut som lådor fastän att det är vanliga skåp. Tyckte att det blev finare helt enkelt :). Så nu vet ni det.....

Idag har vi fullspäckat schema här på the Island, så här kan jag ju inte sitta och häcka.

So long så länge, fina Ni!

KRAM

// Inredningsfrun

6 kommentarer :

Majberggrens's Värld sa...

Vilken bra idé, med skåp till den jättefina bänken. Tänk vad kreativa personer, som du verkar vara, kan göra mycket fint.....men såklart man ska ha plats också.

Anonym sa...

Varför ska ni bygga nytt hus!? Det ni har är väl superfint! :-)

Terese sa...

Varför ska ni bygga ett nytt hus? Ni bor ju i ett drömhus! :) // Terese

Natalie sa...

Åh, vi går i husbyggartankar. När du säger att ni kommer bygga hus igen, är det för att ni inte är nöjda? Vad är det viktigaste som man ska tänka på? Det är liksom lite läskigt samtidigt som det känns fantastiskt kul! :)

Vardaxlyx sa...

JÄTTE fina bänk!! Så fint du har det =)
Kramkram

Annelie sa...

En sån skulle jag vilja ha i mitt kök,tycker att det ser sååå mysigt ut..;)) Snyggt att göra den av skåp för då blir det förvaring oxå...

Ha en fortsatt härlig dag..KRAAAM!!!