lördag 18 juni 2011

Äääääntligen!Å så ääääääääääääääntligen (som Gert Fylking brukar säga) visades vårt lilla kök i Drömhem & Trädgård. Som vi har väntat! Reportaget gjordes ju i början av juni förra året så det känns ju som en evighet sedan. Iallafall. Jag hälsar alla nya läsare välkomna hit till mig och hoppas att Ni ska trivas här hos oss på the Island.

Å till er som uppmärksammat att det nästan är samma bilder i både Bolig Dröm som i Drömhem & Trädgård så är det ju för att det är ju samma fotograf(er) som har sålt nästan samma bilder fast till två olika tidningar. Så that´s why.

Nu ska jag ta och sträcka ut min aningen övergödda (vi har varit på födelsedagskalas vilken innebär en massa, massa gott) lilla lekamen i sängen och somna till regnet som smattrar mot fönsterrutan. Ljuvligt.

KRAM

// Inredningsfrun

6 kommentarer :

♥ Fyra årstider sa...

Å vad roligt att se att det finns ute nu och att du gillar våra foton. Ska köpa tidningen imorgon.

Kram Lotta

Piffa o Puffa sa...

Nu måste jag gå och köpa tidningen. Alltid roligt att se även i tidning trots att man får se massor i din blogg.
Kramar Anette

Hem och Lycka sa...

Å, ser jättefint ut, ska köpa tidningen!

kram Mia

Anonym sa...

Oj vilka fina bilder! Mycket snyggt! :)

Anonym sa...

Jag har nyss börjat läsa din blogg och jag älskar ditt kök! Ja, hela huset förresten. Du har mitt drömhus :-)
Kram Mia

Tessan sa...

Trots att jag har följt din blogg ända från starten, och med andra ord sett huset från de flesta vinklar ett antal gånger, så var jag ändå som ett litet barn när jag fick tidningen och studsade uppochner!Måste vara sååå häftigt att se sitt egna kök i en tidning!