tisdag 14 juni 2011

Med ändan i vädret och solsken i blick.....

Nu är ääääntligen jordgubbssäsongen här!
Plocka! Äta! Njuta!
Sötaste kökshandduken och vacker vit skål
kommer från Ellis Corner.

Ni vet hur ordspråket lyder va!?!
"En näve jordgubbar om da´n gör gott som fan!"

Med ändan i vädret och solsken i blick stod jag igår kväll i jordgubbslandet och plockade och åt av det röda guldet. Ljuvligt! Jordgubbar för mig (å min käre jordgubbsälskande make) ger nästan en liten euforisk känsla.

Å det är något visst med själva jordgubbsplockandet också. Rent av lite terapiarbete skulle jag vilja säga. Både avkopplande, njutningsfullt och man kan rensa både tankar och ogräs på en och samma gång. Härligt! Så till alla er stressade människor där ute i vårt avlånga land (ja det är alltid sååååå mycket som ska hinnas med innan man ska iväg på semester) leta upp ett jordgubbsland (för det finns ju precis öööööverallt, eller?!?!) och börja rensa, plocka och ät (ni som inte gillar jordgubbarna kan ju bara rensa och plocka för nedvarvningens skull ) så kommer ni att vara coola, lugna och avstressade precis lagom till ni ska på semester.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst....... Somrig kökshandduk i sötaste rosa nyansen och den ljuvligt gammaldags skålen kommer från Ellis Corner.

3 kommentarer :

Anonym sa...

Så underbart vackra bilder!Hur får du till allt det vackra?!
Dopbilderna var så fina på din familj.
Tack för att du delar med dig.En härlig dag önskar jag.

Kram"Nilla"

Anonym sa...

Hej!! Carina i Fagersta här...som vanligt lika fiiina bilder!!!! Bästa bloggen!!

Nu har jag vart ner till öland 3 dagar,i kristiflygare helgen och ack så vacker eran ö var vid denna tidpunkt!! Vi brukar alltid vara där annars mitt under semestertider men nu var det ju så lugnt:) vi var till gårdby..och vilket ställe!! så himla mysigt, var till borgholm till mittbrodts och det va oxå ett kanonställe! tack för tipsen. längtar tillbaka igen ...skulle vilja ha ett litet torp där.Ha en skön sommar på vackra Öland...

jennys dockhus sa...

mmm, det är såå gott med gubbar :)