fredag 3 juni 2011

Som balsam för själenDet är som balsam för själen att vakna till fågelkvitter när allting annat är precis tyst. Idag strålar solen från en klarblå himmel och de är redan varm ute. Ljuvligt!

Idag har jag smugit upp och gjort i ordning frukost de luxe och dukat fram lite extra mysigt på matsalsbordet. Helgfrukostar är det bästa jag vet. Speciellt när vi har gäster för då sitter vi extra länge och äter, pratar och njuter. Härligt!!

En härlig fredag ösnkar jag er, goa bloggläsare. Nu ska jag ut på morgonpromenad.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst..... Den gamla soffan var det kärlek vid första ögonkastet på. Den skulle till tippen men så klart så räddade jag den :). Har en massa idér hur jag ska arrangera en massa lull-lull runt den, men tills dess så tager man vad man haver.....

5 kommentarer :

Tina (http://blogg.skanskabyggvaror.se) sa...

Vilka underbara bilder! En skön fredag önskar jag dig också.

Marie sa...

Jättefin soffa! Jag läser förundrad din blogg och frågar mig hur du bär dig åt! Jag har fullt upp med att hinna gå på toa, har ständigt bebiskräk någonstans på kroppen och längtar efter att bara kunna gå och pyssla o få ordning här hemma. Som nybliven mamma till en bebis som bara vill ligga i famnen och skriker så fort man lägger ner honom är jag rätt avis, och då har du ändå två små!

Johanna Stålros sa...

Oj ja det kan jag förstå- vilken underbart snygg skapelse;) Passar fint där. Kram johanna

Anonym sa...

Och så står den i skuggan, det är bäst av allt!

enkla nettan

Jenny sa...

Vad härligt det är med gamla soffor och bänkar, så himla mysigt! Den vita "baljan" känner jag igen, har en likadan jag!

/Jenny