söndag 5 juni 2011

Tyst och tomt!

Den vackra vasen i fattigmanssilver
kommer från Nordljus.
Oj och så tyst det blev i huset nu när tjocka släkten har åkt hem igen. Bäst att hålla sig lite sysselsatt idag så det inte känns så tomt.

Ska nog ta en liten date med krattan och rensa lite ogräs. Men först ska jag sparka fotboll med Bebis. Vad ska Ni hitta på idag, goa bloggläsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst..... Vackra ljuvligt doftande pioner lyser upp vårt vita vardagsrum. Måste bara ta och börja odla lite egna pioner tror jag bestämt. Tips på lättskötta och doftande pioner som jag kan plantera mottages gärna.

5 kommentarer :

Anonym sa...

Det fiffiga med pioner är att de alltid är lättskötta. Det sägs att man inte kan flytta dem, men det är inte sant. Bästa perioden att plantera dem är på hösten men då brukar inte utbudet vara så stort i affärerna. Nästan alla pioner (utom sk. bondpioner) doftar mer eller mindre. Det bästa är att gå efter vilken sorts blomma man gillar.

Ha en fortsatt fin helg.
Kram, Karin (MinaRum)

Rosor och ruiner sa...

Ja, pioner är ett måste om man har egen trädgård! Festiva Maxima (vit det gillar du ju:o) ) Bowl of Beauty är vacker, Sarah Bernard är väl en av de populäraste, en rosa som doftar gott!

Kris sa...

Det är alltid så tysty och tomt då släkten åkt! Det känns tomt i hjärtat också!

Anonym sa...

Köpte pioner i Helsingör i fredags.Tre stora buntar för 60 dkr.Älskar dessa skönheter!Har två sorter i vår trädgård,en ljusrosa yvig sak helt ljuvlig!Samt en lite mörkare sort,det är tacksamma växter fodrar inte en massa skötsel,jo förresten sätt växtskydd runt dem så de klarar av väder och vind.
Nu blr det till att vara i trädgården och "gulla" med diverse saker!
Ha det gött!

Kram "Nilla"

My Woodhome sa...

Ja, det brukar bli konstigt när man haft storfrämmande...Jag kan bli lite rastlös innan man kommer in i andra "donarsvängen" igen.
Så fick man lite pion-tips oxå när man titta in! Tackar man för! Ha en trevlig söndag och tack för alla härliga bilder man kan vila ögonen på hos dig! Såå fint! Kram Hilla