fredag 10 juni 2011

Kämpa nu lite solen!


Från köket kommer man rakt ut.....
... till altanen.
Det känns lyxigt att gå ut och klippa färska örter....
... som vi förvarar ute vid vårt lilla utekök.
Vacker hyllremsa i zink kommer från Louise Interiör.
Efter en härlig vecka av sol och värme här på the Island så har det helt plötsligt blivit kallt igen och regnet bara öser ner. Å vi som ska ha huset (eller ja, altanen hade vi ju tänkt) fullt av folk nu till helgen. Men nu verkar det som att vi får stanna inomhus istället. Ja, ja. så blir det ju ibland. Vädret är det sista man kan rå på så det är inte ens lönt att slösa tid och energi att bli irriterad på sådant man ändå inte kan göra något åt.

Håller iallafall tummarna för att vädergudarna kastar fram solen till nästa vecka eftersom det är så många som tar studenten då. Å då hör det ju till att de är sol. Så kämpa nu lite solen och ta och titta fram igen. Jag saknar dig redan!

Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp kaffe och ljuvligaste choklad-kakan just nu. Inte för att jag gjort något speciellt för att förtjäna det idag utan bara för att jag är sugen. Å det är en anledning lika god som någon. Eller vad säger Ni :)??

KRAM å trevlig helg.

// Inredningsfrun

Psssssssssst.... Idag får ni lite pics från uteköket... IGEN! Sorry :).....

4 kommentarer :

Vitsippan sa...

Glad Pingst och en skön sommar !

Lilla Kråkslottet sa...

Hoppas vädret skärper till sig så ni får finväder tills det kommer gäster!
Ha en bra helg!

Therese sa...

Vi håller tummarna för fint väder!Såg lilla lillebror i tidningen idag,så söt så!
Trevlig helg!

Jenny sa...

Jag var absolut värd 15 chokladbollar igår som jag glatt satte i mig, mums!! Så enkelt att göra men så himmelskt gott! :) Hoppas ni får en härlig helg!