måndag 20 juni 2011

Midsommar-vecka!!


En liten kvist med (fejk-)brudslöja
får stå i en liten glasflaska.

Måndagsmorgon och midsommar-veckan. Tjohooooooooo!! Kan ju inte bli bättre faktiskt.
En del brukar säga "efter midsommar då vänder det och går mot mörkare tider", men det lyssnar inte jag på (fastän det stämmer). För mig innebär ju midsommar bara början på en låååång härlig (å ljus) sommar med sol, bad och glass och då är ju mörker det sista jag vill tänka på. Iallafall.

Idag blir det picnic i stadsparken å min date för dagen är jordgubbar, klarblå himmel, strålande sol och en god vän. Tjohoooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst... Den lilla kvisten med brudslöja, som står på spishällen i vardagsrummet, är fejk och passar perfekt nu när man ändå har så mycket att vattna ute om dagarna.

5 kommentarer :

Tina Dalemo sa...

Precis ett sådant inlägg jag behövde läsa en grå, regntung dag i midsommarveckan. Efter regn kommer solsken :) Tack. Ser också fram emot en lång härlig och ljus sommar :)

Millan sa...

Hejsan ! :)

Jag läser din blogg varje dag och tycker att den är sjukt grym & att du är ännu grymmare :)

(Har samma stil i hemmet som du)

En sak som jag inte sett i din blogg ännu är badrum... det skulle jag vilja se, kanse man kan få lite inpiration :)
även kanse garaget :) ?!

ha det bäst !

Johanna Stålros sa...

Håller med dig- inte ska man väl tänka på att det vänder no och går mot höst, man kan ju lika väl välja att se det som vi att nu ä det sommar, här ska det minsann grillas, solas, frossa i glass, svettas och njutas innan hösten kommer;) Kram Johanna

Himlavit sa...

Vilka underbara bilder du lagt ut =)
Även om det går mot mörker så är det ljust lääänge till =)
Trevlig kväll
KRAM Tessan

Anna-Maria sa...

Härligt att det är midsommarafton på fredag, ser jag verkligen fram emot. Många gäster skall komma och en massa god mat skall förtäras. Hoppas bara att min son Isaac mår bättre tills dess. Han har feber till och från - ena minuten nästan bort och sedan är den tillbaka igen. Han har visserligen ingen hög feber så jag är visserligen inte så himla orolig för det lilla livet.
Trevlig midsommar!