söndag 5 juni 2011

Stranddag blev fixardag

Vitmålad och fin står nu piedestalen i den lilla hallen.
Eftersom det både varit lite molnigt och blåsigt här på the Island idag så blev det ingen stranddag idag. Istället har vi varit hemma och fixat och donat i trädgården. Både mysigt och välbehövligt vill jag lova. Min käre make har hjälpt mig att få upp de söta hyllremsorna på hyllorna i uteköket och jag har planterat lite blommor och rensat ogräs vid planteringshörnan. Bebis har sparkat fotboll och kört jord i sin lilla skottkärra och Lillebror ligger nöjd i vagnen och jollrar. Som sagt. Vi har haft en riktig mysdag!

Nu ska jag äta choklad (Marabous Mint krokant är ta mig tusan beroendeframkallande) och få min dagliga fotmassage. Ljuvligt!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst........ Den vita piedestalen som jag hittade på loppis är nu (nästan klar eftersom färgen tog slut) på plats. Jag har fått lova min käre make att sätta en kruka som inte kan gå sönder på den eftersom risken är stor att krukan, förr eller senare, kommer att gå i backen. Men tills dess får det se ut så här.

7 kommentarer :

Anonym sa...

Den krukan är min favoritkruka så om den är gammal så akta den för den är värd pengar!

enkla nettan

Anonym sa...

Får man rekomendera Marabou Banan&Kokos?! Hujedamej så god!!!! :)

LyckligaPraliner sa...

Den blev fin vitmålad. Tror att all choklad är beroendeframkallande känns det som iaf :)

helena sa...

Appropå marabou mint..för några år sedan kollade jag och min kompis Annika på någon viktig fotbollsmatch..i soffan. Vi krängde en påse dillchips. Sedan försvann Annika ut i mitt kök och kom tillbaka med mintchokladen som hon hade hittat i kylen. "Ta en bit sån här, det känns nästan som att borsta tänderna, fräscht". Kram!

Mycket annat & lite betong sa...

Så snyggt det blev! Ibland kan det vara bra med lite sämre väder så man kan fixa lite hemma.

Hälsningar Agneta

Lotta sa...

Låter som ni haft en riktigt mysig dag! Fint det blev med pidestaden. Kram lotta

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Låter som en helt underbar familjedag!
...fin nymålad piedestal :)

Kram från Australien♥